Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Whiskyforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Secret Highland HMWS Bottling

Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Τα (ξανα)λέμε στον Ζάχο και υποδεχόμαστε τον Corry! 23.07.2025

Featured Replies

Αγαπητά μου παιδιά,

ο καιρός γαρ εγγύς για την κάθοδο μου στην Ελλάδα(17 του μήνα) και ως είθισται φυσικά και θέλω να σας δω και να κάνουμε ένα καλοκαιρινό τσιμπούσι

μετά των φιαλών μας.

Οπότε Τετάρτη 23 Ιουλίου(ελπίζω να βολεύει, εμένα είναι η μόνη ημερομηνία που βολεύει, την άλλη μέρα φεύγω για διακοπές)

τι θα λέγατε να έρθετε με ότι Biber έχετε στο σπίτι, για μια συνάντηση στον Ζάχο για ψαράκι,καλαμαράκια,γαρίδες, γαρίδακια Σίφνου,γαριδάκια Cheetos

κλπ, κλπ,κλπ 

Στους 6 ανοίγει νήμα.

• Author

Ξέχασα επίσης να γράψω: guest star ο Ευθύμης της καρδιάς μας,ο πιο φανατικός οπαδός του Άρη, το ένα, μοναδικό, ανεπανάληπτο, ασύλληπτο Είδωλο!!!!!!

Εγώ και μπορω και θέλω να φάω Ζαχο

Just now, corpus said:

Εγώ και μπορω και θέλω να φάω Ζαχο

Κατ' αρχάς, τον Ζάχο δεν τον τρώμε γιατί μετά δεν θα μπορούμε να ξαναπάμε εκεί αφενός και αφετέρου μη μας τρέχουν στα ποινικά καλοκαιριάτικα!

Κατά δεύτερον θα έρθω μετά της φιάλης μου

Nαι. Μετά φιάλης εκλεκτής για να συνοδεύσει τα ψαρικά!

(Nαι ρε θα είμαι εδώ αυτή την φορά! Δεν γλυτώσατε!)

Είμαι μέσα με μπουκάλι

• Author

κι εγώ μπουκάλι εννοείται!

Ζάχος και τα μυαλά στον πάτο του φαληρικού όρμου, μαζί με φιάλη και μπόλικες φάπες στους αλλεργικούς του κόκκινου χρώματος (τις περισσότερες θα τις φάει ο @Makis αλλά μη του το πείτε)!

Λογικά και εγώ μέσα 

Η παρέα εκλεκτή, αλλά ακόμα και αν έκανα πέτρα την καρδιά μου για τον σιχαμερό διάκοσμο του κατά τα λοιπά συμπαθητικού μαγαζιού, η ημέρα (Τετάρτη) είναι ως γνωστόν απαγορευτική για εμένα.

Είμαι βέβαιος ότι θα περάσετε υπέροχα!

Corry και Idol, παρουσία του σφιχτη Lefti ? Σιγά μην το χάσω. Κι ας είναι σε περιβάλλον που κάποιοι παθαίνουμε αλλεργία....

Βάλε και μια μποτιλια ακόμη μάστορα!

23 hours ago, mallios said:

Πρόεδρε ξέχασες τη φιάλη 

14 minutes ago, Islaynder said:

Πρόεδρε ξέχασες τη φιάλη 

Εγώ του έκανα edit και το ξέχασα. Οι αλλεργίες φταίνε.

IMG_5172.jpeg.454224dd730449b3f56429ef90ba26fe.jpegΈχω τις εξής απορίες;;;
ο @Celtic θα έρθει δύο φορές ή μια;

αν έρθει μια φορά, ποια μποτίλια θα φέρει;

εγώ παντωσ θα φέρω ένα xozal cask strength liquefied edition

Καλημέρα και πάλι, όταν λέμε Ζάχο εννοούμε στα καμίνια; Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή; αν ναι τι χρειάζεται.

47 minutes ago, KostasV said:

Καλημέρα και πάλι, όταν λέμε Ζάχο εννοούμε στα καμίνια; Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή; αν ναι τι χρειάζεται.

Ναι το καπηλειό του Ζάχου (δεν ξέρω άλλο). Μόλις δήλωσες συμμετοχή. Αν κι η βραδιά δεν θα είναι τόσο για ουίσκι-γευσιγνωσία, πάρε μαζί σου το glencairn σου. Ως πρώτη σου εμφάνιση σε μάζωξη απαγορεύεται να φέρεις μπουκάλι. 

4 hours ago, SimoG said:

Ναι το καπηλειό του Ζάχου (δεν ξέρω άλλο). Μόλις δήλωσες συμμετοχή. Αν κι η βραδιά δεν θα είναι τόσο για ουίσκι-γευσιγνωσία, πάρε μαζί σου το glencairn σου. Ως πρώτη σου εμφάνιση σε μάζωξη απαγορεύεται να φέρεις μπουκάλι. 

Ευχαριστώ, θα τα πούμε εκεί