Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

Posted

Αγαπητά μέλη, 

Tην Δευτέρα 3 Νοέμβριου στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί το Kilchoman event που όλοι περιμέναμε!

Το event θα είναι online και θα έχουμε μαζί μας τον Peter Wills Marketing Manager του Kilchoman.

Το line up (6x 20ml) είναι το παρακάτω:

• Kilchoman Bourbon Cask 2014 Uniquely Islay Series AN T-EARRACH 2025 53.8%
  • Kilchoman Sauternes Cask 2017 Uniquely Islay Series AN T-EARRACH 2025 57.8%
  • Kilchoman Calvados Cask Finish 2011 Uniquely Islay Series AN T-EARRACH 2025 50.1%
  • Kilchoman White Port Cask Finish 2016 Uniquely Islay Series AN T-EARRACH 2025 54.4%
  • Kilchoman Muscatel Cask 2019 Uniquely Islay Series AN T-EARRACH 2025 58.6%
  • Kilchoman Marsala Cask Finish 2016 Uniquely Islay Series AN T-EARRACH 2025 56.1%

https://www.kilchomania.com/en/kilchoman-uniquely-islay-series-an-t-earrach-2025-released/

Το κόστος συμμετοχής είναι 35 eur συν τα μεταφορικά όπου προκύψουν.

Υπάρχουν διαθέσιμες 14 θέσεις οι οποίες θα καλυφθούν με βάση την σειρά συμμετοχής στο παρόν νήμα. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλούς μας φίλους στο Kilchoman, την Catherine MacMillan (Brand Manager), τον καλεσμένο μας Peter Wills, το Κωνσταντίνο Αποστολάκη  Bussiness & Sales Development Manager στην εταιρεία Tsaknakis Premium Brands και τον Γιάννη Τσακνάκη για την βοήθειά τους στην οργάνωση αυτού του event. 

To line up για το event έχει προμηθευτεί και διαθέτει η HMWS.

• Like 9
Posted
9 hours ago, mfous said:

Παρακαλω και μια για μένα! Ευχαριστώ!

Καλώστονα!!! Επειδή μένεις και μακριά, θα προσπαθήσω να τα φέρω εγώ τα samples, να κάνω και ένα ταξιδάκι. 😊

Posted
8 hours ago, mallios said:

Καλώστονα!!! Επειδή μένεις και μακριά, θα προσπαθήσω να τα φέρω εγώ τα samples, να κάνω και ένα ταξιδάκι. 😊

Καλώς σας βρίσκω. Δεν θέλω να ταλαιπωρηθείς, μιλάμε για απόσταση τουλάχιστον 7'! Θα κανω τη καρδιά μου πέτρα και θα έρθω εγώ. 

• Haha 1
Posted
20 hours ago, mfous said:

Παρακαλω και μια για μένα! Ευχαριστώ!

Μιχάλη ευκαιρία να σε δούμε μετά από καιρό, έστω και online!

• Like 1
Posted

δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα μπορέσω να συμμετέχω οπότε ας παραχωρήσω την θέση μου σε άλλο μέλος

• Sad 1
Posted
2 minutes ago, kostis said:

Και γω μέσα 

Του έδωσα το δικό μου σετ του κυρίου!

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
On 10/10/2025 at 6:47 PM, Wisdom said:

Μιχάλη ευκαιρία να σε δούμε μετά από καιρό, έστω και online!

Εστω online, αφεντικό! Ανυπομονώ!

• Like 1