Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Whiskyforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Kilchoman online event | HMWS Welcomes Mr. Peter Wills, Sales & Marketing Manager | 3 Νοεμβρίου στις 21:00

Featured Replies

Της ντροπής θα το πάρω εγώ

• Author

Αγαπητά μέλη!

Chrisous @tsapaspan @Alkisd8 @Makis @AlexThem13 @Judge Skin @Tsalatas @KostasV  @mfous  @Bandit @kostis @Nicolas @Arkon @corpus  @o_koulos  @anspan @Corry Vreckan @Leftis @mallios @Islaynder @Eilean a' Cheo @prowler86 @SimoG @apo21 @gtril @thanasist @DMTK @Vaggelis82 @DUCATI13 @D.M. @avaton @sir mihas @Wisdom @Uisge-Beatha 

Σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαρία να είναι μαζί μας Online o Peter Wills από το Kilchoman και ο καλό φίλος Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Bussiness & Sales Development Manager / Tsaknakis Premium Brands.

Ας φροντίσουμε να είμαστε όλοι στην ώρα μας, και λίγο νωρίτερα, στο πιο κάτω Link.

Η συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά με Google Meet οπότε να είμαστε όλοι online νωρίτερα και για να το συνηθίσετε αλλά και για να μην έχουμε διακοπές την ώρα της παρουσίασης των καλεσμένων μας. 

HMWS presenting Kilchoman Uniquely Islay Series
Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου · 8:45  – 11:00 μμ
Πληροφορίες για συμμετοχή στο Google Meet
Σύνδεσμος βιντεοκλήσης: https://meet.google.com/kxt-geey-ins

image001.jpg

Για όσους θέλουν να τυπώσουν τα tasting mat, τα επισυνάπτω και εδώ. 

Σας περιμένουμε την Δευτέρα.

(Σημείωση, αν κάποιο μέλος δεν έχει καλύψει την συμμετοχή του παρακαλείται άμεσα να το κάνει). 

Kilchoman tasting mat 1.pdf Kilchoman tasting mat 2.pdf

• Author

33 μέλη Online (32 + o Peter) και νομίζω όλα πήγαν καλά. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που μας αγκάλιασαν σε ένα ακόμα event, και ραντεβού στις 2 Δεκεμβρίου. 

Ωραίο το event. Ο Peter είχε όρεξη να μιλήσει και μοιράστηκε αρκετά πράγματα για το αποστακτήριο. Το lineup αποδείχθηκε αρκετά challenging και δοκιμάσαμε 6 τελείως διαφορετικές εκφράσεις του αποστακτήριου. 

Με το καλό και στα επόμενα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την συμμετοχή!

• Author

To hint της βραδιάς!!!  

Peter, εσύ έκαψες το αποστακτήριο??? 🤣 

Καταπληκτικός ο Peter, το ξεπέρασε με γέλιο και πολύ καλή διάθεση. Δεν θυμάμαι ποιος το ρώτησε αλλά από την στιγμή που ανέβηκε η ερώτηση στο viber group προσπαθούσα με μεγάλη δυσκολία να μην γελάσω και απλά περίμενα ποιος θα την έκανε!

Εξαιρετικό το event. Και μόνο τα χαμόγελα όλων (Peter included) στο τέλος, φτάνουν.

Ηταν το πρώτο μου on-line με την ομάδα και χάρηκα πααααρα πολύ την έκφραση -διαφορετικών- απόψεων χωρίς ανούσιες κριτικές, τις ιστορικές αναφορές και τα ....πυροσβεστικά σχόλια. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διοργάνωση και τον κόπο που καταβάλατε και που ανεχθήκατε τα σχόλια μου.

@mallios thx a lot 

@Wisdom Χάρηκα πολύ μετά από τοοοοσο καιρό που σε είδα. Σύντομα και εκ του σύνεγγυς (καθώς και όλους του άλλους γνωστούς ή "οχι ακόμα γνωστούς")

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμασουμε εξαιρετικές εμφιαλώσεις ενός αγαπημένου αποστακτηρίου. Ακόμα μια όμορφη βραδιά. Ευχαριστουμε 

όντως ωραία βραδιά , με αρκετά ωραία samples. αξίζει ένα μεγάλο bravo σε όσους το σκεφτήκαν και το οργάνωσαν, αλλά και σε όλους μας, δεν ήταν μόνο το event οργανωμένο , αλλά και η κουβέντα όταν ξεκίνησε είχε αρκετό ενδιαφέρον δεν ήταν βαρετή και νομίζω όλοι όσοι μιλήσανε προσθέσανε κάτι χρήσιμο, εγώ που είχα χαλαρώσει και άκουγα μόνο σίγουρα το βρήκα  ενδιαφέρων και ουσιαστικό .