Jump to content
Sign in to follow this  
maltakias

Σας χαιρετώ όπως και τότε....

Recommended Posts

Ήρθε η στιγμή να πω αντίο στην παρέα και σε ένα κομμάτι του forum(ή και ολόκληρο θα καταλάβετε στην κατάληξη τι εννοώ).

Το κλίμα βάρυνε εξαιρετικά αυτές τις μέρες προς την πλευρά μου και νοιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με το ίδιο κέφι και όρεξη στην παρέα κατ'αρχήν και εν συνεχεία σε κάποια μέρη του forum.Επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο βραχνάς κανενός κάνω αυτή την κίνηση σεβόμενος μια παρέα που προϋπήρχε της εισόδου μου εδώ και που έχει βρεί το δρόμο της και τους κώδικες επικοινωνίας της.Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα υποχωρητικός για να γίνω τώρα αλλά ξέρω να αναγνωρίσω πότε υπάρχει κάπου μια αρμονία στην οποία κάποιος(εγώ)αποτελεί παραφωνία.

Αυτούς τους τέσσερις μήνες παραμονής μου εδώ έμαθα πολλά και θα ήμουν αχάριστος αν δεν ευχαριστούσα άπαντες για την γνώση που αποκόμισα.Ελπίζω φεύγοντας να μου αναγνωριστεί τουλάχιστον,στον βαθμό που μου πρέπει,και η δική μου ελάχιστη συνεισφορά στο χώρο.Ευχαριστώ την παρέα ως παρέα και ως forum για την φιλοξενία της και τους McChariz & Tzanis ιδιαιτέρως για την θερμή τους υποδοχή στα καταστήματά τους.

Το forum το ίδιο έχει μια φοβερή δυναμική και ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.Σαν διαπίστωση και όχι συμβουλή(δεν υπήρξα ποτέ συμβουλάτορας κανενός) καλό θα ήταν στο μέλλον η ενέργεια των μελών της να μην αναλώνεται σε ιδεολογικοπολιτικούς διαξιφισμούς αλλά στην κοινή αγάπη αυτού του χώρου και βασικό λόγο που τον επισκέπτεται ο κόσμος.TO WHISKY.

Συνοψίζοντας,ευχαριστώ που με βοηθήσατε να σεβαστώ και να αγαπήσω κάτι που θα με συνοδεύει σε όλες τις προσωπικές μου στιγμές από εδώ και πέρα.Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα ΟΛΟΥΣ (οι εμπειρίες διαμορφώνουν χαρακτήρα και γι'αυτό πρέπει πάντα να βλέπουμε τα θετικά του πράγματος πιστεύω) όπως και αυτούς που δεν γνώρισα από κοντά αλλά συναναστράφηκα μαζί τους εδώ.Οπωσδήποτε ευχαριστώ και για τον πλούτο γευστικών εμπειριών που πρόλαβα να απολαύσω σε αυτό το σύντομο διάστημα.Λυπάμαι πολύ για όσους στεναχώρησα ή κακοκάρδισα καθ'όλη αυτή την πορεία μου.

Υ.Γ.1 : Παρακαλώ την διαχείριση να κλειδώσει τον λογαριασμό μου για posting σε όλα τα θέματα εκτός των whiskies και των αποστακτηρίων(αν αυτό είναι δυνατό) όπου θα ήθελα να συνεχίσω να προσφέρω υπό την μορφή reviews και μεταφράσεων-παραθέσεων χωρίς δεύτερο post εκτός του αρχικού(αυτό μπορώ να το ελέγξω από μόνος μου),καθώς επίσης και να μου επιτρέψει να δέχομαι και να απαντάω σε pm (με αυτή τη σειρά,δεν θα κλαφτώ σε κανέναν) για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν μια πιο προσωπική επαφή μαζί μου.Αν βεβαίως εγκριθεί και από την ολομέλια των μελών.

Υ.Γ.2 : Παρακαλώ σε βάθος χρόνου να αφεθούν και για μένα τα γνωστά DVD στον Tzanis ώστε να περάσω κάποια στιγμή να τα προμηθευτώ κι εγώ.

Υ.Γ.3 : Σε καμία περίπτωση δεν θα ενεργήσω συκοφαντικά προς το forum ή τα AAW.Αντιθέτως αν κάτι περνάει από το χέρι μου έστω και από μακριά θα συνεχίσω να βοηθάω.Καλή τύχη με το HMWS εύχομαι να ευωδοθούν κάποτε οι προσπάθειες και να είστε ανοιχτοί σε εγγραφές προς όλους.

Υ.Γ.4 : Αν καθ'οιονδήποτε τρόπο το post μου αυτό θεωρηθεί τροχοπέδη για την ένταξη νέων μελών ή προκαλέσει περαιτέρω αντιπαραθέσεις παρακαλώ όπως διαγραφεί πλήρως.Δεν θέλω να αποτελώ πρόβλημα ακόμα και μετά την αποχώρισή μου.

@Ambu : Καλό κουράγιο από Αύγουστο,εύχομαι τα καλύτερα και στην σταδιοδρομία σου και συνέχισε την καλή σου δουλειά εδώ μέχρι την έκδοση του βιβλίου σου περί των malt :D

@ Jbelig : Εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και κάθε ευτυχία.Όλα να σας τα φέρει η ζωή όπως τα θέλετε.

@ Theo : Ελπίζω αν με βγάλει ποτέ ο δρόμος από τα μέρη σου να πιούμε ένα dram παρέα

@ Mallios : Μακριά το παιδί από τα speyside.Να χαίρεσαι το λεβέντη σου και να τον δεις όπως ποθείς.

@ Sir : Καλή συγκομιδή στις φράουλες... :lol:

@ ALL : ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνεις φίλε maltakia. H απόφασή σου ήταν δύσκολη (εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να την πάρω) και εύχομαι προσωπικά ότι καλύτερο σε σχέση με την πορεία σου στο θαυμαστό κόσμο των Malt. Θα μας λείψει ο ενθουσιασμός σου (άλλωστε μόνος ξεκίνησες το θέμα με τα αποστακτήρια). Ο λογαριασμός σου προτείνω να μείνει ως έχει και κάνε τον ότι θες.

Το ότι δεν τα βρήκαμε ως Forum μαζί σου είναι πιστεύω μια αποτυχία (και;) του Forum που θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Slainte φίλε!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kαλά να περνάς και χάρηκα πολύ για τη γνωριμία. ;):hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ λέω να μην παίρνει κανείς αποφάσεις εν θερμώ. maltakia άσε να πάμε όλοι διακοπές και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβριο με πιο κρύο κεφάλι.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αποχωρείς. Ο καθένας γράφει ότι θέλει όπου θέλει. Θα μπορούσες να συμμετέχεις σε όσες συζητήσεις θέλεις και να μην μπλέκεσαι στα υπόλοιπα. Φεύγεις με έναν εκνευριστικά θορυβώδη και υπερβολικό τρόπο, χωρίς λόγο, κατά την γνώμη μου. Όπως ξέφυγες εσύ σε κάποιο μήνυμα σου, ξεφύγαμε και οι υπόλοιποι. Δεν σου λέω να ξανασκεφτείς την απόφαση σου, αλλά να αφήσεις τις υπερβολές (γιατί έτσι εκλαμβάνω την απόφαση σου).

Share this post


Link to post
Share on other sites

[joke mode on]

μην ακούω χαζα! [προσοχή δεν λέω οτι κάποιος είναι χαζός, απλά οτι αυτά που λέει είναι χαζά λέω :tongue: ]

δεν μπορείς να φύγεις πριν γνωρίσεις εμένα και τον theo, οι κύρηκες του spey θα σου δώσουν την ευλογία τους να συνεχίσεις την μάχη με τους κακούς τύπους απο τα νησία......

[/joke mode off]

φίλε maltakias δεν είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω real time ακόμα, αν όμως μετράει η γνώμη μου στην απόφαση σου, "δεν γουστάρω" να φύγεις απο την "παρέα" μας, πόσο μάλλον να φύγεις πικραμένος!

απο κει και πέρα, μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, με ενα ποτήρι speysider στο χέρι όλα λύνονται!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κανένα σχόλιο επι του κειμένου.

Σεβαστή κάθε απόφαση.

Ευχαριστώ για τις ευχές και εσύ ότι καλύτερο.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αποχωρείς.Δεν σου λέω να ξανασκεφτείς την απόφαση σου, αλλά να αφήσεις τις υπερβολές (γιατί έτσι εκλαμβάνω την απόφαση σου).

Νομίζω ότι με κάλυψε ο Theo,βέβαια κάθε απόφαση σεβαστή.Σχετικά με τα τεχνικά θέματα επειδή ως γνωστό δεν τα κατέχω,θα τα επιμεληθεί ο dyrer.Σε ευχαριστώ για την δυναμική που απλόχερα μας χάρισες και όταν ΄και αν αλλάξεις άποψη εμείς εδώ θα είμαστε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα μπορούσα να θεωρήσω την πράξη σου Ηρωϊκή σαν του Κουκίδη ( :lol: ), και τότε θα όφειλα κι εγώ για λόγους τιμής να κάνω το ίδιο και να στερήσω το φόρουμ από τον προκλητικό (για πολλούς) τρόπο γραφής μου, αλλά από τη μία, τη στιγμή που ανακάλεσες για μένα το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται, από την άλλη το σώμα σου αποχώρησε από το φόρουμ αλλά η ψυχή σου παραμένει μέσα κολλημένη. Άσε λοιπόν τους μελοδραματισμούς και σύνελθε, κανείς δεν δε διώχνει (κανείς βέβαια δεν σε κρατά και με το ζόρι).

Η παρέα δεν είναι "κλειστή", όπως την περιγράφεις, και πως θα μπορούσε να είναι άλλωστε.

Όταν είχες πρωτομπεί, σου είχα γράψει σε ένα μήνυμα "δεν έχεις καταλάβει τι είναι το ουίσκυ". Θα το επαναλάβω και πάλι. Ουίσκυ δεν είναι μυρίζουμε - πίνουμε - ασχολούμαστε με τα αποστακτήρια και τα μπουκάλια.

ΟΥΙΣΚΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, Η ΠΑΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΥ MALLIOU ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ PULTENEY, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ GLENCAIRN, ΕΙΝΑΙ Ο ALEKOS ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ SMART ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ THEO ΚΑΙ ΤΟΝ KOULOS, EINAI TO ΜΠΛΟΚΑΚΙ TOY ΑMBU, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ TOY TOMY ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ CASK STRENGTH, ΕΙΝΑΙ ΤΟ HEADBANGING ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ AC/DC, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ McCHARIZ ΜΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο SILVERIS ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ PEAT FREAK H OΛΟΡΟΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ DVD KAI OI KAΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ "ΠΑΛΕΥΕ" ΤΑ BRUICHLADDICH, ΕΙΝΑΙ Ο GIORGOS ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ "ΣΥΝΟΔΕΙΑ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ, EINAI TO ΤΟΜINTOUL ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ Ο THEO ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ FAGGOT DRAM ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΗ??", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒRORA ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ KAI ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (SORRY ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ ΠΑΙΔΙΑ), ΕΙΝΑΙ .......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

ΤΕΛΟΣ

Share this post


Link to post
Share on other sites
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,

Έχω κάνει 5 φορές τον γύρο του Αιγαίου με φουσκωτό σκάφος.

Καμιά δεν ήταν ίδια, ποτέ δεν βαρέθηκα, δεν έχω ακόμα δικό μου φουσκωτό, πάντα κάνω πρόβα τους κόμπους πριν φύγω, τρέλαίνομαι όταν ακούω και μιλάω με γιαγιάδες και γεροντάκια σε ακριτικά νησιά των 20-30 κατοίκων κλπ κλπ....

ΝΑΙ ΡΕ CELTIC!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....να κάτσει σπίτι να βλέπει τηλεόραση τα ταξίδια των άλλων.

(Συγκινηθηκα πάλι!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ΟΥΙΣΚΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, Η ΠΑΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΥ MALLIOU ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ PULTENEY, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ GLENCAIRN, ΕΙΝΑΙ Ο ALEKOS ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ SMART ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ THEO ΚΑΙ ΤΟΝ KOULOS, EINAI TO ΜΠΛΟΚΑΚΙ TOY ΑMBU, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ TOY TOMY ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ CASK STRENGTH, ΕΙΝΑΙ ΤΟ HEADBANGING ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ AC/DC, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ McCHARIZ ΜΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο SILVERIS ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ PEAT FREAK H OΛΟΡΟΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ DVD KAI OI KAΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ "ΠΑΛΕΥΕ" ΤΑ BRUICHLADDICH, ΕΙΝΑΙ Ο GIORGOS ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ "ΣΥΝΟΔΕΙΑ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ, EINAI TO ΤΟΜINTOUL ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ Ο THEO ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ FAGGOT DRAM ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΗ??", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒRORA ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ KAI ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (SORRY ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ ΠΑΙΔΙΑ), ΕΙΝΑΙ .......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

ΤΕΛΟΣ

:clapping::clapping:

Share this post


Link to post
Share on other sites
ΟΥΙΣΚΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, Η ΠΑΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΥ MALLIOU ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ PULTENEY, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ GLENCAIRN, ΕΙΝΑΙ Ο ALEKOS ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ SMART ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ THEO ΚΑΙ ΤΟΝ KOULOS, EINAI TO ΜΠΛΟΚΑΚΙ TOY ΑMBU, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ TOY TOMY ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ CASK STRENGTH, ΕΙΝΑΙ ΤΟ HEADBANGING ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ AC/DC, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ McCHARIZ ΜΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο SILVERIS ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ PEAT FREAK H OΛΟΡΟΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ DVD KAI OI KAΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ "ΠΑΛΕΥΕ" ΤΑ BRUICHLADDICH, ΕΙΝΑΙ Ο GIORGOS ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ "ΣΥΝΟΔΕΙΑ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ, EINAI TO ΤΟΜINTOUL ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ Ο THEO ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ FAGGOT DRAM ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΗ??", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒRORA ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ KAI ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (SORRY ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ ΠΑΙΔΙΑ), ΕΙΝΑΙ .......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Όλα αυτά είναι αλήθεια και είναι ο συνδετικός αρμός αυτής της αλλοπρόσαλης και ανομοιογενούς ομάδας. Και δεν χωράς ανάμεσα βρε maltakia???

Όσο για το άλλο που με αφορά, κόψτε τις χαζομάρες. Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, γιατί θα σας @@@@. Δεν μιλάμε για ένα φτηνό μπουκάλι. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Επαναλαμβάνω μην κάνετε χαζομάρες.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, γιατί θα σας @@@@.

Όλο υποσχέσεις είσαι!!!

Θα σας ...Θα σας....Άντε να δω πότε θα δούμε και εμείς χαρά οι άντρες!!! :rofl::yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Έχω κάνει 5 φορές τον γύρο του Αιγαίου με φουσκωτό σκάφος.

Καμιά δεν ήταν ίδια, ποτέ δεν βαρέθηκα, δεν έχω ακόμα δικό μου φουσκωτό, πάντα κάνω πρόβα τους κόμπους πριν φύγω, τρέλαίνομαι όταν ακούω και μιλάω με γιαγιάδες και γεροντάκια σε ακριτικά νησιά των 20-30 κατοίκων κλπ κλπ....

ΝΑΙ ΡΕ CELTIC!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....να κάτσει σπίτι να βλέπει τηλεόραση τα ταξίδια των άλλων.

(Συγκινηθηκα πάλι!)

Φιλε mallios,απο Τηλο περασες? :yahoo::D

Όλα αυτά είναι αλήθεια και είναι ο συνδετικός αρμός αυτής της αλλοπρόσαλης και ανομοιογενούς ομάδας. Και δεν χωράς ανάμεσα βρε maltakia???

Όσο για το άλλο που με αφορά, κόψτε τις χαζομάρες. Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, γιατί θα σας @@@@. Δεν μιλάμε για ένα φτηνό μπουκάλι. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Επαναλαμβάνω μην κάνετε χαζομάρες.

ΦιλεThee,διευκρινησε μας το @@@@ για να ξερω στην επομενη συναντηση μας πως να εμφανιστω(ρουχα,βοηθηματα κ.λ.π.) :D:D

Σε προσωπικο επιπεδο ,κρινω οτι η οικειοθελης αποχωρηση του maltakia ειναι αδοκητη,αχρειαστη και με μελαγχολει ιδιαιτερα :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε Τheo είναι ήδη αργά. Ο κύβος ερίφθη. Έτσι, θα έχουμε και το ηθικό άλλοθι να ξαναέρθουμε Θεσσαλονίκη ! :D Πραγματικά η κάβα σου ήταν σαν το θησαυρό τους Αλη Μπαμπά, χωρίς τους 40 κλέφτες. Και ο μόνος λόγος που δεν έγραψα για το τί δοκιμάσαμε εκείνη τη μέρα ήταν το κράξιμο που έφαγα για το Φεστιβάλ... ;):lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και για να συνοψίσω αυτά που σωστά λέει ο Celtic αλλά και ο mallios, τελικά το ουίσκυ (Ιθάκη) είναι μόνο η αφορμή. Η αιτία είναι όλα τα υπόλοιπα που χαιρόμαστε (ταξίδι) κυρίως όταν βρισκόμαστε ή όταν λέμε τις βλακείες μας εδώ μέσα. Maltakia σου αφιερώνω το παρακάτω γνωστότατο ποιήμα του Καβάφη και σου εύχομαι ολόψυχα "νά'ναι μακρύς ο δρόμος"...

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,

να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,

γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,

τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,

τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,

αν μέν η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή

συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,

τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,

αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,

αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.

Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι

που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά

θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·

να σταματήσεις σ εμπορεία Φοινικικά,

και τες καλές πραγμάτειες ν αποκτήσεις,

σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ έβενους,

και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,

όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·

σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,

να μάθεις και να μάθεις απ τους σπουδασμένους.

Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.

Το φθάσιμον εκεί είν ο προορισμός σου.

Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.

Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·

και γέρος πια ν αράξεις στο νησί,

πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,

μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ έδωσε τ ωραίο ταξείδι.

Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.

Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Και για να συνοψίσω αυτά που σωστά λέει ο Celtic αλλά και ο mallios, τελικά το ουίσκυ (Ιθάκη) είναι μόνο η αφορμή. Η αιτία είναι όλα τα υπόλοιπα που χαιρόμαστε (ταξίδι) κυρίως όταν βρισκόμαστε ή όταν λέμε τις βλακείες μας εδώ μέσα.

ΑΣΧΕΤΟ αλλά...

για όλα αυτά θα χαλαστώ που δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας 28-6.

Και όχι γιατί θα δοκιμάσουμε 1 φιάλη που τυγχάνει να μου ρίχνει 15 χρονάκια...

Να 'μαστε καλά.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Φιλε mallios,απο Τηλο περασες? :yahoo::D

Έχω πάει 2 φορές Τήλο, είχε έναν πολύ καλό παππούλη (Πάτερ) και πολύ φιλόξενους κάτοικους.

Είναι γνωστή για τους ελέφαντες (νάνους) και την σπηλιά ελεφάντων (περίπου 1000 ελέφαντες) οι οποίοι έχουν διασωθεί σε καλή κατάσταση και μπορεί κάποιος να δει (απολιθώματα και σκελετούς).

Έχει και ωραίες παραλίες και γενικά είναι καλό νησί με συγκοινωνία με Ρόδο κλπ κλπ.

Θεωρώ ατόπημα αυτό που έγινε, αλλά το έχουμε συζητήσει σε άλλο topic και δεν υπάρχει λόγος να το ξαναανοίξουμε το θέμα.

Το συνηστώ για ήρεμες διακοπές και μπανάκι.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λόγω επαγγελματικών ασχολιών δεν διάβασα ή καλύτερα γνωρίζω *μέσες-άκρες* το τι έχει συμβεί τώρα τελευταία.

Απευθυνόμενος στον maltakias, με την άδειά του βεβαίως, θα τον παραπέμψω στο προαναφερθέν σχόλιο του Celtic(καλά ρε Βρούτε, ρόμπα με'κανες)καθώς και στο καλοσώρισμά μου στον Sylveris σε άλλο topic το οποίο κατά διαβολική σύμπτωση μοιάζει με προαναφερόμενες τοποθετήσεις περί ταξιδίων, θαλασσών κ.λ.π.

Για να μην κουράζω, καταλήγοντας, ερμηνεύω ότι η διαβολική αυτή σύμπτωση είναι η κοινή μας ονειροπόληση και πορεία έξωθεν αυτής της στυγνής και ανθρωποφάγου κοινωνίας και σύγχρονης πραγματικότητάς μας.

Κατά βάθος εκτιμώ και ζητώ συγγνώμη που θα μιλήσω για όλους, αλλά νομίζω ότι η συναναστροφή μας είναι μία συνάντηση αγνών κατά κυριολεξία παιδιών (και αν το βάλουμε κάτω όλοικαι το συζητήσουμε, θα δείτε ότι όλοι θα αναφερθούμε σε ίδιες παιδικές μνήμες ,όπωςε κρυφτό, μπάλλα στο δρόμο στη γειτονιά κ.λ.π. -ξένα πράγματα σήμερα για τα παιδιάμας-).

Κλείνοντας, επειδή *τον άνθρωπο τον βλέπεις ποιός είναι, όταν πίνει και όταν έχει λεφτα*, παρακαλώ να μήν έχουμε απώλειες από συνταξιδιώτες και συνοδοιπόρους, διότι το μόνο πού έχουμε να μοιράσουμε είναι malt και μόνο!

Ευχαριστώ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φιλε maltakia ακ είμαι νέος στο χώρο και στο furom δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τους λόγους που ανέφερες ότι "αποχωρείς" κατά μία έννοια από το forum αλλά ελπίζω να γνωριστούμε κάποια στιγμή!!!! :drinks:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα ήθελα να γράψω πολλά αλλά δεν θέλω να χειροτερέψω την κατάσταση.Απλά νομίζω ότι για κάποιο διάστημα θα απέχω από το forum συνειδητά.Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επισκεψημότητα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οχι φιλε, δεν γίνεται να φύγεις εσύ που το ξεκίνησες

Σημερα λοιπον 26/6/2007 ξεκιναει αυτο το forum που ελπιζουμε να γινει πολυσυχναστο γιατι απλα ο Ελληνας λατρευει το Whisky και σ'αυτο το forum θα μπορει να γραφει να ρωταει να ενημερωνεται και να ενημερωνει.

Καλη αρχη λοιπον!

Θα τα πούμε σε 2 μερούλες σπο κοντά και θα κανω οτι μπορώ να σου αλλάξω γνώμη.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ψυχραιμίαααααααα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ψυχραιμίααααααα +++111

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...