Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Whiskyforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Secret Highland HMWS Bottling

Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

BLIND SAMPLES GAME #9 _ Γενικά

Featured Replies

Καλησπέρα σας.

Το αγαπημένο μας Blind Samples Game, για το 2026 ξεκινάει.

Ανοίγω το νήμα για να δηλώσουμε συμμετοχές.

Όπως συζητήσαμε και στα άλλα BSGs, αλληλοσεβασμός και αλληλοκατανόηση υπάρχει, ένα παιχνίδι είναι με απλούς κανόνες.

Μία διαφορά που μπήκε στο BSG7 και διατηρούμε ευλαβικά, (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις λόγω ανωτέρας βίας), κάθε sample θα έχει διάρκεια δοκιμής 3 εβδομάδες. 

Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι σε 3 εβδομάδες δεν μπορεί να δοκιμάσει ένα sample, καλύτερα να μην δηλώσει συμμετοχή. Τρείς εβδομάδες υπό νορμάλ συνθήκες πάντα. Εννοείται ότι υπάρχουν και καταστάσεις υπεράνω ελέγχου, εδώ είμαστε, όποιο μέλος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, ενημερώνει και όλα λύνονται. 

Ας βάλουμε για αρχή ένα όριο τα 10 μέλη (είναι ελαστικό, όλα γίνονται) και ημερομηνία έναρξης τέλη Φεβρουαρίου για να προλάβουμε να φτιάξουμε samples και να τα στείλουμε.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Δηλώνω συμμετοχή

Δικαιολογητικά, παράβολα και αποδεικτικά μέσω απλού e-mail ή υποχρεωτικά μέσω gov.gr?

Σας έλειψα;

Βλέπω ήδη την έκφραση τρόμου στα μάτια σας!

13 hours ago, mallios said:

Θα με υποστείτε ακόμα μια φορά να το βρίσκω πριν καν ανοίξω το sample 

Ένας εσύ κι ένας ο Τσακ Νόρις!

• Author
54 minutes ago, Corry Vreckan said:

Σας έλειψα;

Βλέπω ήδη την έκφραση τρόμου στα μάτια σας!

Ετσι ειναι αυτά τα πράγματα... αμα έχεις προσωπικό smuggler, συμμετέχεις και από το Austrian Bothy! 

Δηνώνω παρούσα παίδες😊

Και με δείγμα που είναι ένας ζόρικος μάγκας😁

Καλή χρονιά να έχουμε!

Και εγώ θέλω να συμμετάσχω!! 

Παιδιά εγώ δεν θα συμμετάσχω εφέτος. Ελπίζω να περάσετε καλά στο παιχνίδι!

On 1/14/2026 at 8:49 PM, mallios said:

Καλησπέρα σας.

Το αγαπημένο μας Blind Samples Game, για το 2026 ξεκινάει.

Ανοίγω το νήμα για να δηλώσουμε συμμετοχές.

Όπως συζητήσαμε και στα άλλα BSGs, αλληλοσεβασμός και αλληλοκατανόηση υπάρχει, ένα παιχνίδι είναι με απλούς κανόνες.

Μία διαφορά που μπήκε στο BSG7 και διατηρούμε ευλαβικά, (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις λόγω ανωτέρας βίας), κάθε sample θα έχει διάρκεια δοκιμής 3 εβδομάδες. 

Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι σε 3 εβδομάδες δεν μπορεί να δοκιμάσει ένα sample, καλύτερα να μην δηλώσει συμμετοχή. Τρείς εβδομάδες υπό νορμάλ συνθήκες πάντα. Εννοείται ότι υπάρχουν και καταστάσεις υπεράνω ελέγχου, εδώ είμαστε, όποιο μέλος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, ενημερώνει και όλα λύνονται. 

Ας βάλουμε για αρχή ένα όριο τα 10 μέλη (είναι ελαστικό, όλα γίνονται) και ημερομηνία έναρξης τέλη Φεβρουαρίου για να προλάβουμε να φτιάξουμε samples και να τα στείλουμε.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Να προτείνω να το κάνουμε κάθε 2 εβδομάδες και το καλοκαίρι να κάνουμε μεγαλύτερο διάλειμμα;

Δεν ξέρω αν πρόλαβα. αν ναι, δηλώνω συμμετοχή

• 2 weeks later...

Εγώ είμαι έτοιμος! το μπουκάλι περιμένει 

• Author

Ξεκινάμε! Βάζουμε ένα deadline την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (και νωρίτερα φυσικά) να έχουμε φτιάξει τα samples μας. 

@SimoG @tsapaspan @jniag @Alkisd8 @Corry Vreckan @mallios @Χεντυ @AlexQ @KostasV 

Ετοιμάζουμε όλοι 8 samples των 50 ml (Για κάθε συμμετέχοντα - εκτός του εαυτού μας από ένα) και πρώτα ο Θεός την επόμενη εβδομάδα θα τα έχουμε στείλει. Οι Αθηναίοι είναι εύκολο να βρεθούμε, επαρχία και Villy τα στέλνω εγώ όλα μαζί.

Η σειρά θα βγει στο viber group, οι ημερομηνίες λήξης των δοκιμών και το ανέβασμα στο forum θα είναι οι κάτωθι (ανά 3 εβδομάδες με καλοκαιρινό break) με δεδομένο ότι όλοι θα έχουν παραλάβει.

• 15 Μαρτίου
  • 5 Απριλίου
  • 26 Απριλίου
  • 17 Μαΐου
  • 7 Ιουνίου
  • 28 Ιουνίου
  • 19 Ιουλίου
  • 23 Αυγούστου
  • 13 Σεπτεμβρίου
5 hours ago, mallios said:

Ξεκινάμε! Βάζουμε ένα deadline την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (και νωρίτερα φυσικά) να έχουμε φτιάξει τα samples μας. 

@SimoG @tsapaspan @jniag @Alkisd8 @Corry Vreckan @mallios @Χεντυ @AlexQ @KostasV 

Ετοιμάζουμε όλοι 8 samples των 50 ml (Για κάθε συμμετέχοντα - εκτός του εαυτού μας από ένα) και πρώτα ο Θεός την επόμενη εβδομάδα θα τα έχουμε στείλει. Οι Αθηναίοι είναι εύκολο να βρεθούμε, επαρχία και Villy τα στέλνω εγώ όλα μαζί.

Η σειρά θα βγει στο viber group, οι ημερομηνίες λήξης των δοκιμών και το ανέβασμα στο forum θα είναι οι κάτωθι (ανά 3 εβδομάδες με καλοκαιρινό break) με δεδομένο ότι όλοι θα έχουν παραλάβει.

• 15 Μαρτίου
  • 5 Απριλίου
  • 26 Απριλίου
  • 17 Μαΐου
  • 7 Ιουνίου
  • 28 Ιουνίου
  • 19 Ιουλίου
  • 23 Αυγούστου
  • 13 Σεπτεμβρίου

Προτείνω να αφαιρεθούν ο Ιούλιος και ο Αύγουστος και να έχουν έναν Οκτώβριο και έναν Νοέμβριο 

• 2 weeks later...

Proof ότι έπλυνα τα μπουκαλάκια 😂 😂 😂 

WhatsApp group δεν παίζει για εμάς που δεν χρησιμοποιούμε Viber? 

20260214_140621.jpg

• Author
17 minutes ago, AlexQ said:

Proof ότι έπλυνα τα μπουκαλάκια 😂 😂 😂 

WhatsApp group δεν παίζει για εμάς που δεν χρησιμοποιούμε Viber? 

20260214_140621.jpg

Δυστυχώς όλοι είμαστε στο Viber.

• 4 weeks later...
  • Author

Δύσκολη η πραγματικότητα ..... αλλά πρέπει να συνεχίζουμε,  

Νομίζω ότι όλοι έχουμε παραλάβει ή θα παραλάβουμε άμεσα τα samples μας.

Προτείνω να ξεκινήσουμε στις 23 Μαρτίου αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ένσταση. Εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω σε παιχνίδι πριν τις 29 Μαρτίου, αλλά αυτό δεν αναιρεί κάτι αφού για κάθε sample έχουμε 3 εβδομάδες.

• 23 Μαρτίου
  • 15 Απριλίου (μετά την Δευτέρα του Πάσχα)
  • 4 Μαΐου 
  • 25 Μαΐου
  • 15 Ιουνίου
  • 6 Ιουλίου

Καλοκαιρινή παύση

• 7 Σεπτεμβρίου
  • 28 Σεπτεμβρίου
  • 19 Οκτωβρίου

Μίλησα με τον @mallios και τον ενημέρωσα ότι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε από την Κυριακή 5 Απριλίου.

Έτσι θα μπορέσει κι ο @Corry Vreckan να παραλάβει το πακέτο του στην Ελλάδα όταν έρθει.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κι ο Γιάννης να συμμετάσχει αφού θα ξεκινήσουμε μετά τις 29 Μαρτίου.

Συνεπώς οι ημερομηνίες διορίας προσαρμόζονται ως εξής

• Κυριακή 05 Απριλίου
  • Κυριακή 26 Απριλίου
  • Κυριακή 17 Μαΐου 
  • Κυριακή 07 Ιουνίου
  • Κυριακή 28 Ιουνίου
  • Κυριακή 19 Ιουλίου

Καλοκαιρινή παύση

• Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου
  • Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
  • Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Πάντα οι διορίες υποβολής είναι Κυριακές και ώρα 23.59.

Μετά από αυτό γίνονται οι αποκαλύψεις (ή και νωρίτερα αν έχουν γίνει όλες οι υποβολές των tasting notes)