Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Whiskyforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Secret Highland HMWS Bottling

Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

20 Απριλίου, η HMWS και το Whiskyforum, συναντούν το Macallan, στο Four Seasons Astir Palace.

Featured Replies

Καλησπέρα!!

Και φέτος, θα βρεθούμε στο Four Seasons Astir Palace στην Βουλιαγμένη! Αυτή την φορά όχι μόνοι μας αλλά μαζί με το Macallan, κάτι για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσουμε τον γέρο @mallios .

• Δευτέρα, 20 Απριλίου, και ώρα 20:30 θα βρεθούμε στο Cigar Lounge (Aristotelis), παρέα με την Ναταλία Λιβιτσανου, για μια γευσιγνωσια όπου θα μας "ξεναγήσει" σε ένα εικονικό αποστακτήριο παγκοσμίως.

Θα υπάρχει είσοδος 40€. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται, καφές, νερά, καναπεδακια και φυσικά ο χώρος ο οποίος θα είναι κλεισμένος για εμάς.

Υπάρχουν 10 διαθέσιμες θέσεις, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Κοινώς first come first served όπως λένε και στο χωριό μου.

@AlexThem13

@Vagelis Liapis

@KostasV

@Judge Skin

@Nikos Gkikos

@Kostas_p

@kostis

@Spiritwalker

Καλησπέρα τα παιδιά! Μια θέση εγώ!

On 4/6/2026 at 5:07 PM, Vaggelis82 said:

Καλησπέρα!!

Και φέτος, θα βρεθούμε στο Four Seasons Astir Palace στην Βουλιαγμένη! Αυτή την φορά όχι μόνοι μας αλλά μαζί με το Macallan, κάτι για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσουμε τον γέρο @mallios .

Δευτέρα, 20 Απριλίου, και ώρα 20:30 θα βρεθούμε στο Cigar Lounge (Aristotelis), παρέα με την Ναταλία Λιβιτσανου, για μια γευσιγνωσια όπου θα μας "ξεναγήσει" σε ένα εικονικό αποστακτήριο παγκοσμίως.

Θα υπάρχει είσοδος 40€. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται, καφές, νερά, καναπεδακια και φυσικά ο χώρος ο οποίος θα είναι κλεισμένος για εμάς.

Υπάρχουν 10 διαθέσιμες θέσεις, για τις οποίες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Κοινώς first come first served όπως λένε και στο χωριό μου.

@AlexThem13

@Vagelis Liapis

@KostasV

@Judge Skin

6 θέσεις διαθέσιμες

Just now, Nikos Gkikos said:
  On 4/6/2026 at 5:07 PM, Vaggelis82 said:

Καλησπέρα!!

Μέσα και γω , 1 άτομο

Καλημέρα σας θα ήθελα και εγώ μια θέση

• Author

Κύριοι, ακολουθούν οδηγίες για το πώς θα έρθετε στο Αριστοτέλης (Cigar Lounge) όπου θα πραγματοποιηθεί το event.

Αφού περάσετε την παραλία του Αστέρα και το κολυμβητήριο, θα μπείτε στο ξενοδοχείο από την δεύτερη είσοδο που θα συναντήσετε.

17764474438957622134123082027035.jpg

Άμα σας ρωτήσουν στην είσοδο που πάτε (αρκετά πιθανό), λέτε στον Αριστοτέλη για ποτό.

Αφού μπείτε, πάτε όπως πάει ο δρόμος (δεν στρίβετε αριστερά ή δεξιά). Στο δεξί σας χέρι θα έχετε το parking. Λίγα μέτρα πριν το stop είναι η είσοδος του parking. Παρκάρετε εκεί και ακριβώς απέναντι είναι το κτήριο του Αρίωνα.

Όταν μπείτε στο ξενοδοχείο του Αρίωνα, συνεχίζετε ευθεία. Στο bar που θα βρείτε (Astron) απλά λέτε στο προσωπικό ότι ήρθατε για το Macallan tasting και θα σας κατευθύνουν.

Οι συμμετοχές έχουν κλείσει.

Ευχαριστούμε!

Τα λέμε αύριο από κοντά!

Παιδιά καλησπέρα, εγώ είμαι από χτες κρυωμένος και μου το έχει γυρίσει σε φουλ βήχα. Αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να πάρει τη θέση μου θα ήταν καλύτερα γιατί αν δεν κόψει ο βήχας με βλέπω να με πετάτε έξω αύριο.

• Author
3 hours ago, AlexThem13 said:

Παιδιά καλησπέρα, εγώ είμαι από χτες κρυωμένος και μου το έχει γυρίσει σε φουλ βήχα. Αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να πάρει τη θέση μου θα ήταν καλύτερα γιατί αν δεν κόψει ο βήχας με βλέπω να με πετάτε έξω αύριο.

Περαστικά για αρχή. Μην αγχώνεσαι έχει ωραιότατο μπαλκόνι και παίζουν κ σόμπες για να σε κρατάνε ζεστό

34 minutes ago, Vaggelis82 said:

Περαστικά για αρχή. Μην αγχώνεσαι έχει ωραιότατο μπαλκόνι και παίζουν κ σόμπες για να σε κρατάνε ζεστό

Και μπορούμε να σε πετάξουμε απο το μπαλκόνι πιο εύκολα κιόλας.

17 hours ago, Vaggelis82 said:

Ναι αυτό με αγχώνει! Δεν μπορώ να πιω μου έδωσε αντιβίωση δυστυχώς.

55 minutes ago, AlexThem13 said:

Δεν πάμε για να πιούμε. Πάμε να δοκιμάσουμε.
Θα έχω λίγο octomore μαζί μου - δεν χρειάζεσαι αντιβίωση. Τα έχουμε πει αυτά.

• Author
2 hours ago, AlexThem13 said:

Θέλεις να φέρω μπουκαλάκια?

35 minutes ago, Vaggelis82 said:

Θέλεις να φέρω μπουκαλάκια?

Όχι φίλε ευχαριστώ, αν ήμουν καλά να έρθω θα έπινα κιόλας.

Ένας χώρος υπέροχος που θα έμοιαζε και με πολύ δύσκολο Project απλά να τον κλείσουμε, αλλά με την μεγάλη βοήθεια και προσπάθεια του @Vaggelis82 έχει μπει στην λίστα με τις ετήσιες εκδηλώσεις και (πιστεύω) στην λίστα των φίλων μας το προσωπικό που είναι εκεί.

Η στιγμή των ευχαριστώ, νομίζω είναι σωστό να πάει πρώτη.

Εκτός του Βαγγέλη φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ

• στην Ναταλία Λιβιτσάνου για το Line up, την επικοινωνία όλη την περίοδο της διοργάνωσης και την παρουσίαση εκτός του "αποστειρωμένου" πλαισίου, με συζήτηση, με απάντηση σε όλες μας τις ερωτήσεις και με αμεσότητα προς όλους μας. Για εμάς που πήγαμε λίγο νωρίτερα, είναι pure professional ο τρόπος που επιβλέπει και συμμετέχει hands on στην οργάνωση όλου του event.

• στην Ιωάννα και την Νίκη (στην Νίκη και Ιωάννα) που ήταν παρούσες και είχα και την χαρά να τα πούμε για αρκετή ώρα.

• σε όλα τα μέλη που ήρθαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση, για εμένα είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις αφού δεν είναι οργανωμένες από το προεδρείο αλλά από μέλος με όρεξη και διάθεση (το πλέον σημαντικό).

• στον καραφλοδαίμονα @DUCATI13 που άνοιξε ένα από τα δικά του Macallan μετά το event

Τέλος (αλλά όχι τελευταίο φυσικά), ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη και τον Τεό που ήταν μαζί μας, έκαναν όλη την δύσκολη δουλειά και την ζωή όλων μας πανεύκολη.

Νομίζω ότι το 18ετών δικαιωματικά θα πρέπει να πάει στην 1η θέση των προτιμήσεων (από αυτά που άκουγα), προσωπικά κρατάω κάποιες μικρές επιφυλάξεις αφού το Rare Cask ήταν για εμένα πιο πολύπλοκο και διαφορετικό, οπότε κέρδισε ένα μικρό κλικ παραπάνω στην προτίμησή μου.

Όλα υπέροχα!

Ευχαριστούμε @mallios και @Vaggelis82 !

@DUCATI13 για το κέρασμα και @apo21 για την βρωμοδουλειά!

Το 18αρι ξεχώριζε ξεκάθαρα.

Φάπες στον @thanasist, τον γνωστό και ως "γύπα του μπουφέ"!

Πραγματικά ηταν μια υπέροχη βραδιά! Αυτό που ξεχώρισε τελικά ηταν αυτο που έφερε ο @mallios ! Πραγματικά ηταν όλα απολαυστικά

Μακράν κορυφαίο το Macallan 18yo Sherry Oak. Μιλάμε για ένα ΜΕΓΑΛΟ ουίσκυ (εννοείται sherry monster και επιτομή του Speyside) από όλες τις απόψεις!

Για τα δικά μου γούστα τo Rare Cask και το 12yo Sherry Oak, αν και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους πήραν παρόμοια βαθμολογία ως αξιόλογα και ευκολόπιοτα ουίσκυ.

Δυστυχώς το 15yo Double Cask προσωπικά με απογοήτευσε. Ενώ η μύτη του ήταν εξαιρετική, στο στόμα δεν είχε καθόλου χαρακτήρα, σχεδόν ανύπαρκτο.

Ευχαριστούμε πολύ όλους για χθες!

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png