Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum1.jpg

Slainte!

TV προτάσεις

Recommended Posts

• 4 years later...

Την είδα τη σειρά στην Αμερικάνικη εκδοχή της (2 σεζόν, τελείωσε πέρυσι) και μου άρεσε αρκετά.

Για να δούμε και τη Δανέζικη.

Η αμερικάνικη είχε εκνευριστικό τέλος του Α' κύκλου (δεν την τελείωσα ποτέ). Στην δανέζική μου έμειναν 2 επεισόδια (την κατέβασ... εεεε μου την έστειλε ένας φίλος από Δανία).

• 5 years later...

Βλέποντας το αποψινό πρόγραμμα της TV, μου δίνεται η ευκαιρία να ξεθάψω και αυτό το topic από τα έγκατα του whiskyforum..........

....στο STAR...στις 23:15....έχει το Leon: The Professional.....του Λυκ Μπεσόν......μία από τις αγαπημένες μου ταινίες....ένας Ζαν Ρενώ απολαυστικός...ένας Γκάρυ Όλντμαν σκέτη πόρωση, από τα παλιά....και η Νάταλι Πόρτμαν ένα αθώο κοριτσάκι 12 ετών τότε......με σκηνοθεσία για βραβείο.....δεν χρειάζεται να πω τιποτα άλλο......όσοι γουστάρετε να το ξαναδείτε αράξτε καναπέ το βράδυ....

(τι;;;;;;;;;υπάρχει έστω και ένας που δεν το έχει δει;;;;;;;;;........get a life!!!)

• Like 2

Just now, Celtic said:

Βλέποντας το αποψινό πρόγραμμα της TV, μου δίνεται η ευκαιρία να ξεθάψω και αυτό το topic από τα έγκατα του whiskyforum..........

Εσύ έχεις πάθει DMTKίαση δεν εξηγείται αλλιώς 8P

2 minutes ago, Celtic said:

Leon: The Professional.....του Λυκ Μπεσόν......μία από τις αγαπημένες μου ταινίες....ένας Ζαν Ρενώ απολαυστικός...ένας Γκάρυ Όλντμαν σκέτη πόρωση, από τα παλιά....και η Νάταλι Πόρτμαν ένα αθώο κοριτσάκι 12 ετών τότε......με σκηνοθεσία για βραβείο.....δεν χρειάζεται να πω τιποτα άλλο......όσοι γουστάρετε να το ξαναδείτε αράξτε καναπέ το βράδυ....

... απλά νομίζω ότι η ταινία θα έπρεπε να λέγεται: "Mathilda"  

• Like 1

• 1 year later...

Κάπου θυμόμουν ότι είχαμε ένα αντίστοιχο νήμα.

https://webtv.ert.gr/programma-ert1/

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛΤΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)  / Ντοκιμαντέρ.

The_enigma_of_the_Celtic_Tomb_1021x576.j

Πριν από 2500 χρόνια, μια δυναστεία Κελτών ίδρυσε τις πρώτες πόλεις στη Βόρεια Ευρώπη. Κατασκεύασαν λιμάνια κατά μήκος των ποταμών, φέρνοντας εμπορεύματα και αγαθά από όλη την Ευρώπη. Αυτή η Κελτική Χρυσή Εποχή μαρτυρά το έντονο εμπόριο και τις πλούσιες διασταυρούμενες επιρροές που υπήρχαν μεταξύ Κελτικής, Ελληνικής και Ετρουσκικής κουλτούρας. Το ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει στην Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία, αναζητώντας τα ίχνη αυτής της εξέχουσας δυναστείας και χαρτογραφεί, όπως ποτέ πριν, τη σημαντική κελτική επιρροή σε όλη την Ευρώπη. Χάρη στην αποκλειστική πρόσβαση στον κελτικό τάφο στο Λαβώ (Γαλλία) και την εξαιρετικά πλούσια και καλά διατηρημένη συλλογή αντικειμένων που βρίσκονται στον τάφο, θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά η ιστορία της.

Σκηνοθεσία : Alexis de Favitski 
Παραγωγή:Γαλλία/Arte 

=================================================================

Ακούγεται ενδιαφέρον και φυσικά η σχέση με Ελλάδα, Ιταλία κλπ κλπ προσδίδει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ελπίζω να μην είναι πατάτα από πλευράς παραγωγής.

• Like 2

19 hours ago, mallios said:

https://webtv.ert.gr/programma-ert1/

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛΤΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)  / Ντοκιμαντέρ.

Υπάρχει κάποιο direct link? Δεν μπορώ να το βρω, έκανα και αναζητηση στη σελίδα της ΕΡΤ και δεν το βγάζει.

26 minutes ago, Celtic said:

Υπάρχει κάποιο direct link? Δεν μπορώ να το βρω, έκανα και αναζητηση στη σελίδα της ΕΡΤ και δεν το βγάζει.

Δεν έχω βρει κάποιο direct link (Μάλλον είναι νωρίς ακόμα) αλλά το link που έχω ανεβάσει είναι από την ΕΡΤ1.

1 minute ago, mallios said:

Δεν έχω βρει κάποιο direct link (Μάλλον είναι νωρίς ακόμα) αλλά το link που έχω ανεβάσει είναι από την ΕΡΤ1.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, στις 00:15

• 3 months later...

ΞΕΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

«Είμαι ο Τζόνι Κας»

(Ι Am Johnny Cash / Johnny Cash: American Rebel)

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:00 - ΕΡΤ 2

https://press.ert.gr/tv/ert2-eimai-o-tzoni-kas-ntokimanter-afieroma-s-enan-monadiko-kallitechni-19-12-2019/

• Like 1