Jump to content
Theo

Spinte Nights

Recommended Posts

Χθες έκανα μια εξαιρετική malt βραδιά στο Spinte (ξεδιάντροπη διαφήμιση)

Μπαίνοντας βρέθηκα αντιμέτωπος με τον απίστευτο Νίκο (συν-ιδιοκτήτης με τον αδελφό του), ο οποίος με πήγε στην πιο ψηλή ντουλάπα για να μου δείξει τα διαμάντια: 2 Port Ellen, 1 Brora, όλα τα Ardbeg "youngsters", Laphroaig 15, Cragganmore 17 κτλ κτλ... Τα μάτια μου γυάλιζαν στο σκοτάδι σαν αιλουροειδούς μπροστά στο ανήμπορο θήραμα. Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο 30άρι Brora OB... Έχω πιεί 2 στην ζωή μου, πραγματικά τέλεια, έχω άλλα 2 κλειστά που ανυπομονούν να ανοιχτούν και... προτίμησα τελικά αυτό το ιδιαίτερο ποτήρι να το πιω μια μέρα με λιγότερο κόσμο, χωρίς άλλη παρέα, όπως αρμόζει σε αυτό το υπέροχο απόσταγμα.

H πρώτη επιλογή της βραδίας ήταν Cragganmore 17yo 55.5% OB. Αυτό το αποστακτήριο το σέβομαι ιδιαίτερα: βγάζει πολύ καλά φρουτώδη malt που αγαπώ πολύ. Κριτική ανάμεσα σε τσιγάρα και κουβέντα δεν μπορεί γίνει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι: recommended.

Η συνέχεια ήταν το αρχοντικό Laphroaig 15yo, το οποίο τελευταία δεν βρίσκεται πουθενά στην πόλη. Δεμένο, χωρίς γωνίες, γλυκό, τυρφώδες, πολύ μεγάλο whisky.

Το τέλος μας έφερε σε ένα whisky που λόγω φιλοσοφίας δεν τίμησα ποτέ: θεώρησα εξαιρετικά marketing-ίστικη κίνηση (με την κακή έννοια) την εμφιάλωση άγουρου Ardbeg σε ετήσια βάση περιμένοντας το νέο 10άρι. Έτσι αυτά τα Newborn, Baby, Teen before sex, Teen after sex, Young, Still Young, Almost There,... Ardbeg τα σνόμπαρα. Μην πολυλογώ, χθες βρέθηκα μπροστά στο Still Young. Καλό Ardbeg, αλλά, για τα χρόνια του περίμενα να είναι πολύ πιο επιθετικό και πιο τραχύ. Αυτό μου φάνηκε εξαιρετικά εξευγενισμένο για 7-8άρι Ardbeg. Δεν θέλω να είμαι και αυστηρός καθώς ήταν το τρίτο στην σειρά και η γέυση, η όσφρηση και η αντίληψη ήταν αρκετά "κουρασμένες".

Όποιος μη-θεσσαλονικιός έρθει προς τα εδώ να μην παραλείψει να περάσει από το συγκεκριμένο μπαράκι. Θα κάνει έγκλημα. Η συλλογή του είναι εκπληκτική και όλα τα μπουκάλια ανοίγουν. Και αν βρεθεί σε ημέρα που δουλεύει ο Νίκος και του μιλήσει για malt... θα είναι μια από τις καλύτερες βραδιές της ζωής του με αυτά που θα πιεί. Νομίζω ότι αρκετοί φίλοι του forum μπορούν να το συν-ομολογήσουν.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαβάζω τα τεκταινόμενα στο AAW και τα έχω πάρει στο κρανίο. Κάθε βδομάδα δοκιμάζετε 1-2 ΝΕΑ μπουκάλια ρε παλιόπαιδα (για να μην χρησιμοποιήσω άλλο πρώτο συνθετικό). Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα, που έλεγε και μια αρχαία τηλεοπτική εκπομπή! Εμάς δηλαδή μανούλα δε μας γέννησε; Μοναχοφαγάδες. Σε άλλους έξι μήνες ο ambu θα έχει συμπληρώσει τα active και θα ψάχνει τα silent-mothballed-closed-demolished-vanished-converted_into_apartments-xfiles_updacted-atlantis_sea_swallowed... distilleries από την τεράστια εκείνη λίστα του mallios. Έλεος!!!

Για να ζηλέψετε και εσείς, λίγο, χθες πήγα Spinte. Yeah!!! Δυστυχώς δεν ήταν εκεί ο Νίκος που θα μου ανέφερε εξαρχής τα νέα του αποκτήματα, και έτσι ξεκίνησα με το πολύ καλό Caol Ila 18yo. Έπειτα κατευθύνθηκα προς τα ράφια για να επιλέξω το δεύτερο ποτό και είδα τα νέα Glenmorangies: Lasanta, Quinta Ruban και το νέο 10άρι. Επιπλέον μέσα στην εβδομάδα είχα δοκιμάσει το Nectar d'Or (ευγενική χορηγία του ntkostas). Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι ιστορικά το Glenmorangie είναι πρωτοπόρο στα τελειώματα: είναι το πρώτο αποστακτήριο που έβγαλε μαζικές εμφιαλώσεις finished σε διάφορα βαρέλια (αυτό εννούσα όταν έγραψα πρωτοπόρο, maltakia - το edradour ασχολήθηκε αρκετά χρόνια μετά). Τα παλιά τελειώματα μπορεί να μην άρεζαν στους παραδοσιακούς, αλλά ήταν καλά whiskies. Το βαρέλι επηρέαζε, τις περισσότερες φορές, με θετικό τρόπο. Πάμε λοιπόν στην δοκιμή. Δεύτερο ποτήρι: το Lasanta a.k.a Sherry Finish Glenmorangie. Έντονο άρωμα (σαν γυναικείο άρωμα μιας femme fatale), η γεύση έχει μια πολύ έντονη και δυσάρεστη συνθετική γέυση που δεν κατόρθωσα να προσδιορίσω απόλυτα, αλλά προσεγγίζει το άγουρο φρούτο. Με τον χρόνο μειώνεται, αλλά ποτέ δεν σβήνει τελείως. Όλα τ'αλλα σκεπάζονται από αυτήν την συνθετική γέυση. Μεγάλη απογοήτευση! Πολύ κακή γέυση! Στο σπίτι θα ήταν Down the Drain (

). Και όμως... Για να μην το ρισκάρω άλλο με τα κ@λοτελειώματα (πως μπορεί να αλλάξει ο άνθρωπος άποψη στην ίδια παράγραφο!!!) προχώρησα στο νέο δεκαράκι ως τρίτο ποτήρι. Όπως είναι σαφές η κριτική μου είναι πλέον επηρεασμένη από το το αλκοόλ και την βραδυνή κούραση (δεν είμαι και ηλικιωμένος σαν τον Celtic, αλλά τα'χω τα χρονάκια μου και πιο σημαντικά έχω χάσει την συνήθεια της αλκοολικής βραδυνής εξόδου). Που είναι τα εσπεριδοειδή;;; Που είναι η ελαφριά πιπερίλα;;; Εξευγενισμένο Glenmorangie Ten. Μην παρεξηγήσετε είναι πολύ καλό whisky, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έρχεται να αντικαταστήσει ένα από τα καλύτερα malt της αγοράς. Όχι και πάλι όχι. Μαζί με τα απίστευτα ονόματα και τα φανταχτερά μπουκάλια βγήκε μια παράξενη γενιά Glenmorangie. Η υποδοχή είναι έτσι και αλλιώς μουδιασμένη. Πιστεύω ότι θα χάσουν πολλούς πιστούς φίλους, αλλά θα αποκτήσουν αρκετούς νέους αποστειρωμένους (εμπρός στον δρόμο που χάραξε το Macallan).

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσω τρία σημαντικά στοιχεία:

1. Το Nectar d'Or είναι σχετικά καλό whisky (και ήδη ξέρω ποιός θα πεταχτεί για να γράψει για "δύσκολο άρωμα και μέτρια γεύση"). Έντονη μύτη παραγεμισμένη με μπαχάρια και λίγο οξεία γεύση.

2. Δεν είμαι σίγουρος αν η κοπέλα στο bar μου έβαλε το Lasanta ή το Quinta Ruban, καθώς τα μπουκάλια ήταν δίπλα δίπλα και δεν ήμουν μπροστά όταν μου σέρβιρε.

3. Οι εντυπώσεις μου είναι επηρεασμένες από μουσικές, συζητήσεις, (όχι πολύ τσιγάρο είναι η αλήθεια). Θα ξαναπεράσω πιθανότατα προς το τέλος της εβδομάδας (έτσι koulos;;), για μια δεύτερη δοκιμή.

Θα ξαναγράψω για αυτά μόλις τα ξαναδοκιμάσω, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι αρνητική: whisky εργαστηρίου. Εξευγενισμένο και συνθετικό. Σαν να πήρες τον ορεσίβιο σκωτσέζο και του'βαλες κοστούμι. Βρε ο Highlander, που αέριζε τ'απαυτά του κάτω από το kilt, δεν ανέχεται το βρακί και εσύ του'βάλες παντελόνι; :(:huh::unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
3. Οι εντυπώσεις μου είναι επηρεασμένες από μουσικές, συζητήσεις, (όχι πολύ τσιγάρο είναι η αλήθεια). Θα ξαναπεράσω πιθανότατα προς το τέλος της εβδομάδας (έτσι koulos;;), για μια δεύτερη δοκιμή.

λογικά ναι, αν κ με την απεργία μπορεί να υπάρξει αλλαγή πλάνων γμτ μου!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Theo, το σχόλιο για swallowed by sea in Atlantis αποστακτήρια με έκανε να σκάσω στα γέλια. Και ένα έχω να σου πω. Χτές που ήμουν με το Old Pulteney στα χέρια λέω του McChariz"Ρε και να ήταν ο Theo κοντά, να ερχόταν στις συνάξεις" και μου απαντάει "Δε λες πάλι καλά, δν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο". Οπότε προσπαθώ να δω την διασπορά μας ως μέσο επιβιώσης του Δυτικού πολιτισμού...

Αλλά που θα πάει ρε φίλε, θα κάνουμε κανά ντου για πάνω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω μιλήσει για το Spinte και τον Νίκο, έχω ξαναμιλήσει για το Spinte και τον Νίκο, δεν αποτελεί έκπληξη ότι θα ξαναμιλήσω για αυτό το εκπληκτικό σε ποικιλία bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον ιδιοκτήτη του (μαζί με τον αδελφό του) και πως μπορεί ένα ποτάκι πριν το σπίτι να γίνει άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά.

Την Παρασκευή μετά από ένα λιτό δείπνο με την γυναίκα μου (με σουτζουκάκια και γύρο από την αυθεντική Διαγώνιο - στην Αθήνα μεταφέρθηκε το όνομα, αλλά όχι η τέχνη απ'ότι μαθαίνω - όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί στην Θεσσαλονίκη χάνετε) και αφού το βαρύ στομάχι μας εμπόδιsε να συνεχίσουμε στην προβολή του Quantum of Solace (είμαι JB fan τι να κάνουμε;;;), είπαμε να περπατήσουμε μέχρι την Αριστοτέλους για ένα σύντομο ποτό στο Spinte. Καθίσαμε λοιπόν στο bar και περιπλάνησα στο βλέμα μου στα πάνω ράφια της μικρής προθήκης απέναντι από το βασικό bar. Σταμάτησα την ανίχνευση σε ένα Bladncoh 15yo, και ο Νίκος έπειτα μου έδειξε ένα από τα νέα του αποκτήματα το Ardbeg Corryvreckan. Targets locked που λένε και οι πιλότοι...

Bladnoch 15yo (πρέπει να είναι η έκδοση στα 40%, OB). Κλασικό lowlander που κινείται στα χόρτα, βότανα, λεμόνι. Στο στόμα είναι πολύ γλυκό (ίσως να φταίγαν τα σουτζουκάκια), σε σημείο που κάποια στιγμή λιγώθηκα. Το τελείωμα του είναι μακρύ και χορταρένιο (πως μυρίζει το μαζεμένο κομμένο χόρτο στην μηχανή του γκαζόν). Μου άρεσε. Υπάρχει whisky που δεν επηρεάζεται από τύρφη και sherry και είναι ΚΑΛΟ. Θα φεύγαμε χωρίς να δοκιμάσω το δεύτερο whisky, καθώς η κούραση μας λύγιζε, αλλά ήρθε τηλεφωνικό κέρασμα από τον McChariz από την Αθήνα (απίστευτο!!! - 1000 ευχαριστώ αδελφέ) και έτσι...

Ardbeg Corryvreckan (57.1%, OB). Με την πρώτη μυρωδιά καταλαβαίνεις ότι έχεις μπροστα σου ένα έντονο whisky. Μου θύμισε συνδυασμό Ardbeg και Laphroaig (στο μυαλό μου έχω συνδυάσει το ξυλο+τύρφη με 'Froyg και την πίσα, ιώδιο+τύρφη με το Ardbeg - brain works in mysterious ways). Τα έχει όλα και σε χορταστικές αναλογίες. Ήθελε χρόνο, για να το δουλέψω περισσότερο, αλλά δυστυχώς το ήπια πιο βιαστικά, απ'ότι του άρμοζε. Πολύ καλό whisky κατά την γνώμη μου. Όταν ανοίξω το δικό μου θα σας το περιγράψω πληρέστερα (ξέρω ότι αρκετοί το φυλάτε ως επένδυση - ελπίζω να πήρατε 2 για να ανοίξετε το ένα - αξίζει!!!).

Δεν περάσαμε και άσχημα... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια χαρά σε βλέπω Theo.

Προσωπικά έχω επισκευτεί το συγκεκριμένο μαγαζί μοναχά 2 φορές.

Η ποικιλία αλλά και η αγάπη του ιδιοκτήτη προς το malt και την παρέα είναι ανεξάντλητη.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με τα από αυτήν την ωραία περιγραφή νομίζω ότι είναι σκόπιμο να δημιουργηθεί ένα section (νομίζω δεν υπάρχει) με τα καλύτερα μπαράκια

και αλλα μαγαζιά με whisky στις πόλις μας για να τα γνωρίζουμε όλοι και ειδικά εμείς οι ξενιτεμένοι :cray:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yπάρχει τέτοιο section : http://whiskyforum.gr/forums/index.php?showtopic=186

[είχα γράψει για τα απίστευτα μπουκάλια που έχει το epoca cafe στους Αμπελόκηπους (καλή φάση για μετά το Χίλτον, ε?)].

Share this post


Link to post
Share on other sites
καλή φάση για μετά το Χίλτον, ε?

:good::good::good:

Μου'χε περάσει και εμένα από το μυαλό,ειλικρινά μόνο για κάτι τέτοιο είμαστε μετά και για καμιά Μαβίλη για βρώμικο :drinks::drinks::drinks: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αποτελoεί ντροπή και όνειδος το γεγονός ότι τόσο απροκάλυπτα πατρονάρεται ένα συγκεκριμένο μαγαζί από το Forum :lol: ενώ ο συνήθης ύποπτος :D αγνοεί προκλητικά και δεν αναφέρει καθόλου την γευστική δοκιμή και τα αποτελέσματα από....τα σουτζουκάκια!!!

Παρακαλώ τον moderator κο. Celtic να προβεί σε διαγραφή του συγκεκριμένου μέλους εάν εντός της σήμερον (το πολύ αύριο) δεν παραθέσει πλήρη στοιχεία του μαγαζιού καθώς και την γευστική δοκιμή. (καλύτερα κατεβαίνοντας στι 19 να φέρεις καμιά 200 αριά κομμάτια μη μας πιάσει καμιά λιγούρα!! :yahoo::rofl: )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yπάρχει τέτοιο section : http://whiskyforum.gr/forums/index.php?showtopic=186

[είχα γράψει για τα απίστευτα μπουκάλια που έχει το epoca cafe στους Αμπελόκηπους (καλή φάση για μετά το Χίλτον, ε?)].

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επίσκεψη 1 (με McChariz) 22/01/2009

Port Ellen 27yo 1978/2006 (53%, DL, bourbpn, 375 btls)

Κορυφαίο whisky. Δεμένο και μελένιο. Ελαφριά τύρφη, μέλι, ξύλο και διάφορα βότανα, τσάι, και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι πιά. (βαθμολογία 90-92) O Serge βρίσκει και έναν θαλασσινό χαρακτήρα που εγώ δεν θυμάμαι.

Benriach 16yo (43%, OB)

Γνωστό και αγαπημένο, μέλι, βότανα, φρέκοκομμένα χόρτα και λευκόσαρκα φρούτα (μην κάνω και πάλι την ίδια πλάκα με το όνομα τους στην Αρκαδία...). Το αγαπημένο μου mass Benriach!!! (Μάλλον 85).

Η κεντρική ιδέα της συγκεκριμένης βραδιάς: είμαι ντεμέκ θεσσαλονικιός!

Επίσκεψη 2 (με giorgos και με ntkostas) 07/02/2009

Springbank 15yo (46%, OB) Πολύ δυσάρεστη έκπληξη... Που είναι η σπιρτάδα; Που είναι το τσίμπημα; Που είναι η Taliskerίλα μέσα στο sherry; Πουθενά... Sherry, Λίγο κανέλα, Κρέμα καραμελέ και μετά τίποτα!!! Το θυμόμουν εντονότερο και διαφορετικό. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλό... Ήταν πολύ καλό, αλλά δεν ήταν Springbank καλό! (πρέπει να το ξαναδοκιμάσω, αλλά τώρα θα έβαζα 75)

Highland Park 25yo (51.5%, ΟΒ, 2000) All-around. Λίγο απ'όλα. Πολύ καλό whisky. Τα αρώματα και οι γεύσεις δεμένα και "στρογγυλεμένα" (όπως λένε και οι κρασάδες). Μέλι, ξύλο, sherry... (90)

Cragganmore 17yo 1988/2006 (55.5%, ΟΒ, 5970 btls) Αυτό ήταν πιο Springbank από το Springbank που ήπια πριν. Έντονο, με χαρακτήρα, πιπεράτο, sherried, κόκκινα φρούτα, καρυκεύματα. Με λίγο νερό πολύ πιο μαλακό και ήρεμο, αλλά εξίσου καλό. Σχεδόν όποτε περνάω από Spinte το δοκιμάζω... προφανώς μου αρέσει. (88)

Ardbeg "Kindalton" Kildalton (όπως με διορθώνει σε μήνυμα παρακάτω ο giorgos) 1981/2005 (52.6%, ΟΒ, 5ml)

Το δώρο του giorgos στην παρέα. Υποτίθεται ότι είναι lightly peated, αλλά εμάς μας έσπασε τα ρουθούνια το άρωμα της τύρφης. Πυκτό, τυρφώδες, όχι τόσο καπνιστό, μελάνι. Εμένα μου άρεσε πολύ. Αλλά ήμουν ήδη πολύ κουρασμένος για να το βαθμολογήσω.

Θα μπορούσα να αναφέρω ότι περάσαμε τέλεια, ότι έπεσε τρομερό γέλιο, ότι σας σχολιάσαμε όλους, αλλά μια φορά να έχετε παρεβρεθεί σε συνάντηση μας, τα γνωρίζετε ήδη όλα αυτά... :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Port Ellen 27yo 1978/2006 (53%, DL, bourbpn, 375 btls)

Springbank 15yo (46%, OB)

Cragganmore 17yo 1988/2006 (55.5%, ΟΒ, 5970 btls)

για το πρώτο να πω οτι ζηλεύω, [αν ήταν το sherry cask και όχι το bourbon μπορεί να σας εγράφα και απο το δρόμο για θεσαλλονική τώρα.... :lol:]

για το δεύτερο δυσκολεύομαι να το δεχτώ, λογικά μιλάς για την νέα ετικέτα ε; η την παλια πριν την 2007;

για το τρίτο έχει μπει στην λίστα σαν αποστακτήριο, γιατι δεν το εχω εξερευνήσει αρκετά.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Springbank 15yo (46%, OB) Πολύ δυσάρεστη έκπληξη...
Σταύλος καθαρόαιμων Αραβικών αλόγων.

Toν σταύλο τον βρήκες ή έλειπε κι αυτός?? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
για το δεύτερο δυσκολεύομαι να το δεχτώ...

τότε μην το δεχτείς... ;)

@Celtic μπορεί να το μύρισα χωρίς να το ξέρω, καθώς δεν έχω επισκεφθεί ποτέ σταύλο καθαρόαιμων αράβικων αλόγων. :tongue:

Share this post


Link to post
Share on other sites
.. δεν έχω επισκεφθεί ποτέ σταύλο καθαρόαιμων αράβικων αλόγων. :tongue:

σοβαρά???? χάνεις, χάνεις ... :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

To festival μπορεί να ακυρώθηκε αλλά εμείς οργανωθήκαμε και περάσαμε μια χαρούλα και πάλι.

Διάθεση υπήρχε,η παρέα ήταν ιδανική και ο προορισμός γνωστός.

Λίγα πράγματα θυμάμαι από λεπτομέρειες για το καθένα που δοκίμασα,αλλά θυμάμαι πολύ μα πολύ καλά πως το Cragganmore 17yo μπορώ να πως πως με ξετρέλλανε κιόλας.Πολύ δυνατό malt και το έχω βάλει ήδη στο στόχαστρο μου(προς κατανάλωση :D ),όποιος περάσει από Spinte ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσει.

Η βραδυά είχε επίσης το πολυαγαπημένο Caol ila 25 και Benriach 16 το οποίο και δεν με ενθουσίασε ιδιαιτέρως.

Κildalton (Theo βγάλε το n γιατί θα μας πλακώσει ο Κέλτης,ειλικρινά απορώ πως του ξέφυγε,φταίνε τα φάρ,ακα ή μήπως τίποτα άλλο???? :D ) μόνο για unpeated δεν μου έμοιασε.......

Μια όμορφη βραδυά με φίλους που είχα να δω πάρα πολύ καιρό,γέλιο,συζητήσεις περί κρασιού,γενικές και αόριστες αλλά και αν θυμάμαι καλά είπαμε και κάποια πραγματάκια για το Whiskaki :tongue::D:tongue: .

ps:Έχω να καταγγείλω πως στην περιοχή που μένει ο Theo δρούνε περίεργα μαγνητικά πεδία με αποτέλεσματα να εξαφανίζονται από μινιατούρες μέχρι μεγάλα μπουκάλια και γι'αυτό θα καλέσω το Λιακό να τσεκάρει για την πιθανή ύπαρξη χανεμπού και ψου ψου :D:lol::shok: .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Επίσκεψη 1 (με McChariz) 22/01/2009

Η κεντρική ιδέα της συγκεκριμένης βραδιάς: είμαι ντεμέκ θεσσαλονικιός!

Τώρα θα σου έγραφα τίποτα για'σένα και την πόλη σου,άλλα έχε χάρη που εκπολιτίστηκα εδώ χάμω :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

παντα τετοια ρε καρντασια!!!!!!!!

χαιρομαι να διαβαζω τετοια.

αλλωστε και στην αθηνα ολοι ξερουμε πως

περναμε καλα οταν μαζευομαστε ποτε απο δω και ποτε απο κει.

οπως χθες βραδυ ας πουμε :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και τους φίλους του malt whisky!!!! Το whisky magazine έδωσε τα βραβεία του για τα καλύτερα whisky bars.

Το Spinte πήρε το χρυσό μετάλλιο μαζί με άλλα 15 bars στην Ευρώπη για την συλλογή του ως whisky bar!!!!!!

:clapping::good::shok::yahoo: :yahoo:

Χωρίς πλάκα είχα πολύ καιρό να χαρώ έτσι.Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Νίκο και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.Δεν είναι και λίγο ρε μάγκες

16 bars πήραν χρυσό στην Ευρώπη και εμείς ΕΚΕΙ!!

Συγχαρητήρια στον Νίκο και στον Παναγιώτη για το μεράκι τους και την αγάπη τους.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bλέπω να πυκνώνουν οι πτήσεις charter προς Θεσσαλονίκη,μέσα στον Ιούλιο θα περάσω σίγουρα ;) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

μπραβο και απο μένα, αναμένουμε το δελτίο τύπου στα σαλλονικιοτικα media [theo το νου σου] !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...