Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

Dear Guest,

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum1.jpg

Slainte!

ΜΟΥΣΙΚΗ 2007-2008

Recommended Posts

Η εκτίμηση που έχω για τον Stevie Ray Vaughan είναι μεγάλη απλά ήταν πιο coyntry πιο bluesman ,ενώ ο RORY ήταν απλά

ROCK !Σίγουρα ένας από τους top ever κιθαρίστες του κόσμου! respect

Ώπα , ώπα, Θεός ο Rory, Κολοσσός ο Stevie, αλλά επειδή μιλήσατε για μια συγκεκριμένη κιθάρα, ENAΣ ΜΟΝΟ την έπαιζε σε άλλη διάσταση με τις πάντες. Μόνο στα δικά του χέρια έλοιωνε η Stratocaster - JIMI HENDRIX

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Είμαι πάντως από τους τυχερούς που τον έχουν δει και ακούσει στην πρώτη solo περιοδεία του, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου το Μάιο του 1996. Εκεί άκουσα μια απίστευτη διασκευή της εισαγωγής του sultans of swing (μόνο η εισαγωγή κράτησε 3-5 λεπτά, solo κιθάρα ο ίδιος εννοείται) που όσο κι αν έψαξα δεν τη βρήκα ποτέ σε δίσκο. Μιλάμε για πραγματική οργασμική κατάσταση των πάντων στην αίθουσα, δεν περιγράφεται με λόγια.

Χθες στη μάζωξη του AAW μου είπε ο Tzanis ότι έχει DVD από αυτήν ακριβώς τη συναυλία. Αυτό με έκανε και έψαξα λίγο και βρήκα αυτό:

Δυστυχώς είναι μόνο ο ήχος. Sultans of Swing όπως δεν το έχετε ξανακούσει!

Tzanis θα περιμένω με ανυπομονησία το DVD!

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ........

http://www.youtube.com/watch?v=dMz3pVJUoF0...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=bxvfuyGr0VA...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ag1DI6BdumM...feature=related

οχι να λεμε οτι υπαρχει ροκ και μετα απο αυτον.... :unsure:

οπως να λεμε οτι υπαρχει μπαροκ και μετα τον BACH :rofl:

Tomy μπράβο, πολύ καλή δουλειά, και τα ιρλανδικά special, και οι Manowar (ακούω στο αυτοκίνητο αυτή την εποχή), και ο Τονι μάγος (και με κομμένα δάχτυλα για όσους δεν γνωρίζουν).

Εγώ θυμήθηκα ένα αγαπημένο μου τραγούδι από την εφηβεία μέχρι και σήμερα, από ένα άσημο metal συγκρότημα, το οποίο και λόγω θέματος και λόγω βίντεο θέλω να το αφιερώσω στους Sir (ναι, ναι αυτός που είναι ένας :lol: ) και Ambu

(προσέξτε το reggae γύρισμα που κάνει στη μέση)

• 2 weeks later...

Έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη Rock συναυλία όλων των εποχών,πάρτε μια γεύση γιατί...

Υ.Γ. 1 : Αν βαριέστε να το δείτε όλο δείτα το τελευταίο 2λεπτο αξίζει τον κόπο,το απόλυτο "δέσιμο" με τον κόσμο(όσοι έχετε παρευρεθεί σε καλό rock concert θα καταλάβετε καλά τι εννοώ).

Υ.Γ. 2 : Να κι αν ήταν gay να κι αν δεν ήταν.Ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους rock performers όλων των εποχών.

Μην κρίνετε ποτέ από την εμφάνιση...

name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>">
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Μην κρίνετε ποτέ από την εμφάνιση...

type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>">
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

θα παρω το διπλανο βιντεακι του κυριου louis moreno.

αλλη χαρη!!!!!!!!

Από τις λίγες φορές που η διασκευή μου αρέσει περισσότερο από το original κομμάτι.Είναι κάτι σαν το Caol Ila του Gordon and MacPhail ρε παιδί μου.Η ανεξάρτητη εμφιάλωση καλύτερη από το O.B :D

Αφιερώνω το παρακάτω στην παρέα της προηγούμενης Παρασκευής, στη Βιργινία, στον McChariz, στον giorgos, αλλά πιο πολύ από όλους στον Tomy! ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ!!!

Motorhead & Girlschool - Please Don't Touch (1981) - Παντα μου άρεσε αυτό το τραγούδι

Και οι Motorhead σήμερα σε απίστευτο whorehouse blues !!!!

kαλο το μπλουζ αλλα καλυτερες οι ............... :good:

Αφιερώνω το παρακάτω στην παρέα της προηγούμενης Παρασκευής, στη Βιργινία, στον McChariz, στον giorgos, αλλά πιο πολύ από όλους στον Tomy! ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ!!!

YES,YES,YES,YES.

THATS IT MY FRIEND,

FAIR WELL :drinks:

Ρε Celtic, τι έκανες τώρα; Οι Krokus ήταν σε μια κασέττα με διάφορα metal κομμάτια που είχα στο γυμνάσιο, μεταξύ των οποίων και τα παρακάτω. Όσο για το Please Don't Touch, ακόμα θυμάμαι πόσο καιρό έψαχνα να βρω ποιες ήταν οι τύπισσες που τραγουδούσαν με τον Lemmy...

http://www.youtube.com/watch?v=8ZkVUT_B0hA

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...