Jump to content
  • Dear Guest

On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

forum21.png

Slainte!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Celtic pinned this topic
  • 1 month later...
Posted

Ρε π$%#στη @DMTK την ώρα που κάνω paste μου βγαίνει ενημέρωση ότι κάτι έγραψες στο topic....και λέω δεν μπορεί!!! Αποκλείεται!!!.... κι όμως το λαγωνικό του forum με πρόλαβε.

Γατάκια πάμε για 14 αποστακτήρια στο νησί και να θυμάστε ότι ο γίγας Laddie δεν έχει μιλήσει ακόμα! Να θυμάστε ότι ο χαμογελαστός κυριούλης που είδαμε στο νησί με τα κόκκινα μαγουλάκια (ο αγαπημένος θείος της @zoubov ) έχει και την φάρμα και τις αποθήκες και ένα κομμάτι του παλιού Octomore σε άριστη κατάσταση. Islay rulessss καταραμένοι ολορόσοι!

• Haha 2
Posted
12 minutes ago, mallios said:

Ρε π$%#στη @DMTK την ώρα που κάνω paste μου βγαίνει ενημέρωση ότι κάτι έγραψες στο topic....και λέω δεν μπορεί!!! Αποκλείεται!!!.... κι όμως το λαγωνικό του forum με πρόλαβε.

τα μεγάλα (και ασκεπή) μυαλά πάντα συναντιούνται...:D

• Haha 1
Posted
18 minutes ago, DMTK said:

τα μεγάλα (και ασκεπή) μυαλά πάντα συναντιούνται...:D

Ακουσα για μεγαλα και (ασκεπη) μυαλα οτι θα συναντηθουν που και ποτε :D:lol::D:lol:.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, DUCATI13 said:

Ακουσα για μεγαλα και (ασκεπη) μυαλα οτι θα συναντηθουν που και ποτε :D:lol::D:lol:.

προς το παρόν συναντιούνται νοερά Παναγιώτη...:D

• Haha 1
Posted
40 minutes ago, DMTK said:

προς το παρόν συναντιούνται νοερά Παναγιώτη...:D

Ναι φιλε κατι πρεπει να κανουμε για να βρεθουμε ολοι μαζι τωρα που ο καιρος ειναι σουπερ.

Posted
9 hours ago, mallios said:

Γατάκια πάμε για 14 αποστακτήρια στο νησί

Και εγώ τρίτος και Κατά ιδρωμένος ατιμε @DMTK:lol::p

@mallios από που προκύπτει το 14;

Το καλό είναι ότι σε αντίθεση με τον επικίνδυνο "οικοδομικό οργασμό" αποστακτήριων της Ιρλανδίας η κατάσταση στο Islay είναι πολύ πιο σταθερή με όλους συμμετέχοντες να είναι μεγάλοι και σοβαροί παίχτες οπότε ελπίζω ότι δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις 

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Uisge-Beatha said:

@mallios από που προκύπτει το 14; 

Από ένα πρόσφατο αρθράκι στο islayinfo αλλά και από την πραγματικότητα σε συνδυασμό με τις φήμες 

• 8 που υπάρχουν ήδη
  • Ardnahoe
  • Gartbreg
  • Elixir
  • Port Ellen
  • το κρυφό αποστακτήριο που δεν λένε το όνομά του (κοίτα πιο κάτω)
  • 2 από το Laddie που έχει άδεια αλλά δεν έχει (?) ακόμα τα κεφάλαια. 

15 μας κάνουν, αλλά το πιο πιθανό είναι το 14.

Ανυπόστατες φήμες ( @Uisge-Beatha μάλλον είσαι ο πλέον κατάλληλος να γίνεις ο indiana jones) μιλάνε για Bridgent & Killarow distillery. Αν έπαιζα τα λεφτά μου κάπου θα ήτανε σε έκπληξη (Malt Mill?)

Posted
6 hours ago, mallios said:

2 από το Laddie που έχει άδεια αλλά δεν έχει (?) ακόμα τα κεφάλαια

Αυτό για την άδεια δεν το έχω ξανακούσει...

Επίσης αν μιλάς για την παλιά ιστορία Port Charlotte Octomore βάση της υπάρχουσας νομοθεσίας δεν θα μπορούσαν να βγάλουν ετικέτες με αυτά τα ονόματα λόγο του ότι έχουν κατακυρώθει στο Bruichladdich και το κυριότερο δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν η μαμά Remy έχει την ορέξη και τα κεφάλαια...

Posted
9 hours ago, Uisge-Beatha said:

Αυτό για την άδεια δεν το έχω ξανακούσει...

Επίσης αν μιλάς για την παλιά ιστορία Port Charlotte Octomore βάση της υπάρχουσας νομοθεσίας δεν θα μπορούσαν να βγάλουν ετικέτες με αυτά τα ονόματα λόγο του ότι έχουν κατακυρώθει στο Bruichladdich και το κυριότερο δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν η μαμά Remy έχει την ορέξη και τα κεφάλαια...

Port Charlotte ίσως να μην μπορεί, Octomore μπορεί (λένε οι κακές φήμες). Ακόμα και έτσι, μαζί με το Bridgent, πάμε στα 13.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Οι μπουλντοζες πανε και ερχονται. Τα κοντοσωμα μαστορια εργαζονται νυχθημερον. Οι γανωματηδες γκαπαγκουπωνουν ακουραστα ελασματα, αμβυκες, σωληνωσεις και αδελφες μεταλλικες τσοντες. Ηδη μπουκωνονται οι παραγωγικοτεροι μεταξοσκωληκες τις εκλεκτοτερες  πρασινοφυλλες μασαμπουκες για να εμετισουν το ποιοτικοτερο μεταξι απο το οποιο θα κατασκευαστει η κορδελα εγκαινιων. Γιατι ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο, ολυμπιακων διαστασεων, Βεζουβιανης απηχησης.

Ο δημαρχος με δακρια στις σχιστοματικες οπες και τρεμαμενα,καθιδρα ενωμενα χερια σε σταση αυτοκρατορικης προσοχης το ανακοινωσε στο παγκοσμιο κοινο.  Το Chichibu μεγαλωνει, αναπτυσσεται, αποκτα αδερφακι σε ομορη περιοχη της λεβεντομπουκαλομανας εταιρειας Venture του αειθαλους Ichiro Akuto, του θρυλου πισω απο το παγοδοτιμονι του αποστακτηριου. Γλεντια και χαρες στους εξωχωριους Σαρακατσαναιους , κολυβες και ξυδια στους ανταγωνιστες οχτρους που πασχισαν ατελεσφορα να μετατρεψουν το εκκολαπτομενο κοσμημα του παγκοσμιου λαρυγγα σε γιοφυρι της Σαϊταμα. Με βυζαντινη μεγαλοπρεπεια θα εορταστουν τα ιαπωνικα Δεκεμβριανα του 2018 μιας και τοτες θα ξεμπουκωσουν οι καμιναδες τους πρωτους εξαερωμενους αγιασμους στην ατμοσφαιρα. Για του λογου το αληθες και την φορουμικη κατοχυρωση της αξιοπιστιας του sirικου λογου, ιδου το δημοσιευμα που πιστοποιει το επερχομενο chichibuκισμα του τραπεζικου λογαριασμου μας.:brunette:

https://dekanta.com/new-chichibu-distillery-construction/