Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

Πωλείται του 1970 Ballantines 1Litre 12 Years Old.


Recommended Posts

Πωλείται στο κουτί του παλιό ουίσκυ Ballantines 12 Years old στο κουτί του απο το 1970 εμφιάλωση. Η τιμή του είναι στα 220 ευρώ για όποιν θέλει να το απολαύσει.

Επικοινωνία στο:

takis.kalas.010@gmail.com

Δείτε το:

https://www.masterofmalt.com/whiskies/ballantines/ballantines-finest-1970s-whisky/

post-13824-0-83584300-1457352956_thumb.jpg

post-13824-0-93689200-1457352966_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έβαλα το link της δημοπρασίας γιατί συνήθως από τις δημοπρασίες μπορείς να αποκτήσεις καλύτερη εικόνα όσον αφορά την πραγματική αξία κάποιου ποτού καθώς φαίνεται πιο εύκολα το πόσα οι συλλέκτες ή απλά οι λάτρεις του είδους είναι διατεθειμένοι να δώσουν για κάποιο μπουκάλι - εμφιάλωση.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι οτιδήποτε δεν είναι single malt δεν πιάνει τιμή, ούτε καν λόγω παλαιότητας, με ίσως μόνη εξαίρεση, πολύ παλαιωμένα ουίσκι ως περιεχόμενο και όχι ως συσκευασία (π.χ το περιεχόμενο να είναι 50 ετών).

Παρόλ' αυτά, είναι σαφές ότι αν κάποιος θέλει σώνει και καλά τη συγκεκριμένη εμφιάλωση του συγκεκριμένου εμφιαλωτή τότε όντως θα απευθυνότανε σε κάποιο τέτοιο εξειδικευμένο μαγαζί, τα οποία δεν χάνουν και τίποτα να βάζουν ότι τιμή θέλουν για κάτι που δεν τους έχει κοστίσει ακριβά και δεν θα τους νοιάζει αν θα μείνει στην αποθήκη ή όχι.

Μην με παρεξηγείς, είμαστε φόρουμ που θεωρώ ότι οφείλει να παρέχει σωστή ενημέρωση γενικά σε όσα θέματα φτάνουν οι γνώσεις μας, του καθενός μας ίσως και τίποτα παραπάνω

p.s. το σωστό link είναι αυτό https://www.masterofmalt.com/whiskies/ballantines/ballantines-12-year-old-1970s-whisky/ για το μπουκάλι που παραθέτεις και όχι αυτό

https://www.masterofmalt.com/whiskies/ballantines/ballantines-finest-1970s-whisky/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...