Jump to content
  • Welcome to our whiskyforum

    Dear Guest,

    On behalf of whiskyforum.gr and Hellenic Malt Whisky Society, we would like to thank you for visiting our forum. Feel free to navigate to our forum and enjoy content and topics. Always remember that our forum is free for all and if you share the same passion or you just want to be informed about whisky, you are more than welcome to join us!

    forum21.png

    Slainte!

Δωρεά νο1 - Δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη - Στηρίζουμε τον σύλλογο Ιππόκαμπος ΑμεΑ - Charity bottle


Recommended Posts

Καταγραφή.PNG

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Φέτος προσπαθούμε να βοηθήσουμε, όλοι εμείς μαζί, έναν σύλλογο που στηρίζει συνανθρώπους μας ΑμεΑ.

Ο «Ιππόκαμπος ΑμεΑ» είναι ένα αθλητικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Αθλητών με Αναπηρίες(Ε.Α.Ο.Μ. ΑμεΑ). Ο σύλλογος διαθέτει τμήματα κολύμβησης, ποδηλασίας, χορού, στίβου, θεάτρου, γυμναστικής, boccia και πολλά άλλα.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο site του συλλόγου https://www.hippocampus-amea.gr/

Προσπάθειά μας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστεί εξοπλισμός για τα μικρά παιδιά στο τμήμα του παρολυμπιακού αθλήματος boccia (μπάλες, κεφαλοδείκτη, ράμπα, δείκτη χειρός για άτομα με σοβαρές αναπηρίες ή τουλάχιστον όσα από αυτά είναι πιο απαραίτητα και μπορούν να αγοραστούν, καθώς ο εξοπλισμός είναι πανάκριβος). 

Για τον σκοπό της Κοινωνικής προσφοράς της Hellenic Malt Whisky Society και των μελών του whiskyforum.gr έχει ήδη αγοραστεί από το ταμείο της HMWS και προσφέρεται στο Charity ballot ένα μπουκάλι με ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς εδώ και πιστεύουμε και για όλους τους φίλους του whisky στην Ελλάδα.

https://mitchellandson.com/pages/green-spot-single-cask

1702374138867.jpg 1702374138861.jpg

Η ιστορία πίσω από αυτές τις εμφιαλώσεις είναι γνωστή, για όποιο μέλος δεν την γνωρίζει ή θέλει να την θυμηθεί, βρίσκεται εδώ.  https://www.whiskyforum.gr/forums/index.php?/topic/3217-green-spot-greek-wines-cask-series-the-project/#comment-94050

 

===============================================================================

Διαδικασία

Φέτος θέλουμε να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής, σε μια τόσο ιδιαίτερη εμφιάλωση, όσο πιο πολλά μέλη μπορούν, οπότε:

  • Θα διατεθούν 49 λαχνοί - όσα είναι και τα νούμερα του Λοττο - προς 15 ευρώ ο ένας.
  • Πρώτος νικητής θα είναι αυτός που θα έχει το νούμερο που βγήκε πρώτο από την κληρωτίδα στην 1η κλήρωση του Λόττο για το 2024  (λογικά Τετάρτη 03.01.2024).  (για όσους δεν προλάβουν να την δουν Online, θα είναι διαθέσιμη στην σελίδα τον ΟΠΑΠ https://www.youtube.com/@opapsa
  • Όσα μέλη και φίλοι θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να απαντήσουν στο παρόν θέμα με το πόσους λαχνούς θέλουν και ποια νούμερα διαλέγουν - εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμα.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το ποιος έχει γράψει πρώτος εδώ.
  • Αν οι νικητές είναι εκτός Αθηνών θα αναλάβει η HMWS την αποστολή του μπουκαλιού, μετά από συνεννόηση μαζί τους.
  • Ημερομηνία λήξης συμμετοχών: 31/12/2023, 21:00
  • Για τις συμμετοχές σας θα χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός της HMWS στην τράπεζα Alpha Bank (θα αποσταλεί με pm σε όλους τους συμμετέχοντες). 
  • Στη κατάθεση θα πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά δικαιολογία: Charity bottle και το όνομά σας στο forum και ο καταθέτης να πληρώσει όλα τα έξοδα της εντολής / κατάθεσης, εφόσον υπάρχουν. 

Σας ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή και, γιατί όχι, θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες ενέργειες.

Ευχόμαστε σε όλους σας μία ευτυχισμένη και γεμάτη όμορφες στιγμές εορταστική περίοδο, Καλά Χριστούγεννα και με το καλό σε λίγες μέρες να υποδεχτούμε το Νέο Έτος.

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1,34,43

(κανονικά πρέπει να περιορίζουμε τους λαχνούς σε 1 ανά άτομο μέχρι πχ τις πρώτες 5 ημέρες και μετά αν δεν συμπληρωθούν να συνεχίζουμε. Δεν συμφωνώ με τη λογική όποιος προλάβει και δεν την καταλαβαίνω κιόλας)

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...